Giriş Kayıt
Simon Ward

Simon Ward (70)


Oyuncu

Simon Ward, 19 Ekim 1941 Beckenham, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Zulu Dawn (1979), Frankenstein Must Be Destroyed (1969), Aces High (1976), Young Winston (1972) gibi yapımlarla biliniyor.20 Temmuz 2012 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Ekim 1941
Ölüm Tarihi: 20 Temmuz 2012
Doğum Yeri: Beckenham, Kent, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Oyuncu 8.1 53,329
2005 Dram Oyuncu    
2001 Suç Oyuncu 7.6 769
1996 Aile Oyuncu 6.7 110
1994 53 Tarihi Oyuncu 9.0 1,320

Uğultulu Tepeler
1992 51 Dram Oyuncu 6.9 9,770
1989 Macera Oyuncu    
1986 Komedi Oyuncu 7.9 2,063

Super Kız
1984 43 Aksiyon Oyuncu 4.3 14,785
1981 40 Komedi Oyuncu 5.9 1,952
1979 38 Aksiyon Oyuncu 6.6 4,970

Mahşerin Dölü
1977 36 Dram Oyuncu 5.3 763
1976 35 Savaş Oyuncu 6.6 1,788
1974 33 Aksiyon Oyuncu 7.1 7,887

Üç Silahşörler
1973 32 Aksiyon Oyuncu 7.3 12,385

Hitler'in Son 10 Günü
1973 32 Biyografi Oyuncu 6.8 999
1972 31 Macera Oyuncu 6.7 1,501
1970 29 Gerilim Oyuncu 7.0 322
1969 28 Korku Oyuncu 6.9 3,033

Eğer
1968 27 Dram Oyuncu 7.7 17,150
Film Altyazıları
Allied (9,633) Doctor Strange (9,589) Moana (8,025) Assassin's Creed (5,931) Lion (4,861) Arrival (3,776) Hacksaw Ridge (2,931) Fences (2,615) Nocturnal Animals (2,603) Forushande (2,064)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,132) Supernatural (7,601) The Expanse (4,715) Vikings (4,478) The Big Bang Theory (3,828) Suits (3,493) Legion (3,375) The Blacklist (3,315) Arrow (3,118) Sherlock (2,799)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017