Giriş Kayıt
Kevin Ward

Kevin Ward


Sesler

Kevin Ward, sesler. (1981) Porky's (1981), (1994) Mahşer (1994), (1981) Ateş Savaşı (1981), (1993) TC 2000 (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mahşer
1994 Macera Sesler 7.2 26,914
1993 Aksiyon Sesler 4.5 722
1988 Aksiyon Sesler 6.7 803
1981 Komedi Sesler 6.2 33,929

Ateş Savaşı
1981 Macera Sesler 7.4 18,186
Dizi Altyazıları
Westworld (9,260) The 100 (2,715) La casa de papel (2,129) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,947) The Crossing (1,693) Into the Badlands (1,684) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018