Giriş Kayıt
Geoffrey C. Ward

Geoffrey C. Ward


Senarist, Oyuncu

Geoffrey C. Ward, senarist, oyuncu. The Civil War (1990), The War (2007), The Vietnam War (2017), Prohibition (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Senarist 9.2 2,000
2014 Belgesel Oyuncu
Senarist
Çeşitli
8.9 927
2012 Belgesel Çeşitli 7.7 4,769
2011 Belgesel Senarist
Çeşitli
8.2 1,566
2010 Belgesel Senarist 7.6 8
2009 Belgesel Çeşitli    
2007 Belgesel Senarist 9.1 2,911
2004 Belgesel Senarist
Çeşitli
8.4 1,039
2001 Belgesel Senarist    
1996 Belgesel Senarist
Çeşitli
8.4 847
1994 Belgesel Oyuncu
Çeşitli
   
1994 Belgesel Senarist
Çeşitli
   
1990 Belgesel Senarist 9.3 6,375
1988 Belgesel Çeşitli
Senarist
8.4 1,035
1985 Belgesel Senarist 7.6 300
1985 Belgesel Senarist 7.4 343
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017