Giriş Kayıt
Viva Wang

Viva Wang


Sanat Bölümü

Viva Wang, sanat bölümü. Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1993), Jane by Design (2012), Day Break (2006), Sons of Tucson (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 3.8 913
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.5 3,538
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 6,418
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.4 2,912
2014 Komedi Sanat Bölümü    

Dehşet Kapanı
2012 Korku Sanat Bölümü 7.0 304,938
2012 Dram Sanat Bölümü 7.8 57,817
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.4 9,181
2011 Dram Sanat Bölümü 7.8 20,525
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.7 12,206
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.2 1,681
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.5 10,760
2008 Suç Sanat Bölümü 8.1 141,125
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.3 8,103

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 53,016
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.4 8,916

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.5 110,892

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 199,390
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 6,792
2005 Komedi Sanat Bölümü 8.0 91,248
2003 Suç Sanat Bölümü 6.3 117

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 171,915

Kanıt Peşinde
2000 Suç Sanat Bölümü 7.7 69,720

Çıplak Casus
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 31,489
1994 Dram Sanat Bölümü 6.2 302
1993 Macera Sanat Bölümü 6.8 16,956
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017