Giriş Kayıt
Viva Wang

Viva Wang


Sanat Bölümü

Viva Wang, sanat bölümü. Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1993), Jane by Design (2012), Day Break (2006), Sons of Tucson (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 4.8 439
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.5 3,467
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 6,264
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.4 2,773
2014 Komedi Sanat Bölümü    

Dehşet Kapanı
2012 Korku Sanat Bölümü 7.0 292,349
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.4 9,181
2012 Dram Sanat Bölümü 7.8 55,091
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.7 11,990
2011 Dram Sanat Bölümü 7.8 19,640
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.2 1,681
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.5 10,679
2008 Suç Sanat Bölümü 8.1 136,997
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.3 7,901

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 52,197
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.4 8,916

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.5 108,699

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 188,628
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 6,792
2005 Komedi Sanat Bölümü 8.0 89,410
2003 Suç Sanat Bölümü 6.3 117

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 166,807

Kanıt Peşinde
2000 Suç Sanat Bölümü 7.7 68,535

Çıplak Casus
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 30,254
1994 Dram Sanat Bölümü 6.2 302
1993 Macera Sanat Bölümü 6.8 16,275
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,379) Split (5,068) Rogue One (4,806) Hidden Figures (3,752) Assassin's Creed (3,147) Paterson (2,889) Patriots Day (2,455) Allied (1,894) Brimstone (1,616) Passengers (1,292)
Dizi Altyazıları
Legion (8,375) Arrow (4,970) The Flash (4,861) The Expanse (2,650) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,014) The 100 (1,938) Colony (1,827) Vikings (1,725) Designated Survivor (1,724)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017