Giriş Kayıt
Viva Wang

Viva Wang


Sanat Bölümü

Viva Wang, sanat bölümü. Lois & Clark: The New Adventures of Superman (1993), Jane by Design (2012), Day Break (2006), Sons of Tucson (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Sanat Bölümü 3.8 1,203
2015 Komedi Sanat Bölümü 7.5 3,538
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 6,615
2014 Komedi Sanat Bölümü 6.4 2,912
2014 Komedi Sanat Bölümü    

Dehşet Kapanı
2012 Korku Sanat Bölümü 7.0 318,127
2012 Dram Sanat Bölümü 7.8 61,157
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.4 9,181
2011 Dram Sanat Bölümü 7.8 21,039
2011 Komedi Sanat Bölümü 7.7 12,379
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.2 1,681
2010 Komedi Sanat Bölümü 7.5 10,760
2008 Suç Sanat Bölümü 8.1 145,482
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.3 8,103

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 53,765
2007 Komedi Sanat Bölümü 7.4 8,916
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 8.2 6,792

Çılgınlar Sınıfı
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.5 113,366

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 206,979
2005 Komedi Sanat Bölümü 8.0 94,051
2003 Suç Sanat Bölümü 6.3 117

Bitirim İkili 2
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 177,267

Kanıt Peşinde
2000 Suç Sanat Bölümü 7.7 71,153

Çıplak Casus
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 32,654
1994 Dram Sanat Bölümü 6.2 302
1993 Macera Sanat Bölümü 6.8 17,739
Dizi Altyazıları
Westworld (5,891) La casa de papel (2,365) The Expanse (1,977) Legion (1,670) Colony (1,455) Cloak & Dagger (1,227) Goliath (1,226) Vikings (949) 12 Monkeys (894) Fear the Walking Dead (805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018