Giriş Kayıt
Derek Wan

Derek Wan


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Yönetmen

Derek Wan, görüntü yönetmeni, kameraman, yönetmen. Efsane Yumruk (1994), In the Line of Duty (1986), Bir Zamanlar Çin'de 5 (1994), Shadow: Dead Riot (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Derek M.K. Wan | Man Kit Wan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Dram Görüntü Yönetmeni 5.4 76
2010 Fantastik Görüntü Yönetmeni 5.2 69

Dövüşçülerin Kralı
2010 Aksiyon Kameraman 3.1 3,609
2007 Aksiyon Kameraman 4.3 2,277
2006 Aksiyon Kameraman
Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
4.1 793
2001 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 3.9 100

Efsane Yumruk
1994 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 7.6 18,543

Bir Zamanlar Çin'de 5
1994 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.1 635
1994 Görüntü Yönetmeni 6.8 70
1990 Görüntü Yönetmeni 6.5 17

When Fortune Smiles
1990 Görüntü Yönetmeni 6.3 347
1989 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    
1989 Aksiyon Görüntü Yönetmeni    

öfkenin Mirası
1986 Aksiyon Kameraman 6.4 683

In the Line of Duty
1986 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.8 744
1985 Kameraman    
1984 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.2 156
1983 Aksiyon Kameraman 6.8 13
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017