Giriş Kayıt
Ron Wamhoff

Ron Wamhoff


Ron Wamhoff, Goliath (2016), (2007) Mad Men (2007), (2013) Suç Çetesi (2013), (1998) From the Earth to the Moon (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ronald E. Wamhoff | Ronald Wamhoff
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Taşıma Bölümü 8.3 15,402

Sihirbazlar Çetesi
2013 Suç Taşıma Bölümü 7.3 510,346

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 185,531
2010 Komedi Taşıma Bölümü 6.1 31,998
2007 Dram Taşıma Bölümü 8.6 160,710
1998 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 1,862
1998 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.9 7,138
1995 Komedi Taşıma Bölümü 4.1 4,429
1993 Dram Taşıma Bölümü 6.9 1,155
Film Altyazıları
The Foreigner (7,384) The Mountain Between Us (5,219) Flatliners (4,869) Stronger (3,448) Beyond Skyline (3,289) Dunkirk (3,241) American Made (2,184) Kingsman: The Golden Circle (1,961) It (1,679) Victoria & Abdul (1,449)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,276) Mr. Robot (6,507) Game of Thrones (3,449) Shameless (2,856) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,667) Peaky Blinders (2,203) The Big Bang Theory (1,933) Manhunt: Unabomber (1,923) Stranger Things (1,314) Lucifer (1,304)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017