Giriş Kayıt
Alex Walton

Alex Walton


Yapımcı

Alex Walton, yapımcı.

Takma İsmi: Handsome
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Yapımcı 7.4 214,256

Tehlikeli Takip
2012 Suç Çeşitli 7.6 202,792
2011 Reality-TV Yapımcı 2.4 237
2007 Komedi Yapımcı 6.4 517
2004 Belgesel Çeşitli    
2003 Komedi Yapımcı 8.2 10,578
Film Altyazıları
Black Panther (2,666) Cargo (2,344) Red Sparrow (2,139) Game Night (1,561) True Crimes (1,293) Deadpool (1,139) Avengers: Infinity War (876) L'insulte (829) Annihilation (823) Den of Thieves (814)
Dizi Altyazıları
Westworld (7,138) Supernatural (6,186) La casa de papel (4,046) Gotham (3,069) Arrow (3,018) The 100 (2,958) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,951) 13 Reasons Why (2,811) The Flash (2,322) Lucifer (1,814)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018