Giriş Kayıt
Alex Walton

Alex Walton


Yapımcı

Alex Walton, yapımcı.

Takma İsmi: Handsome
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Yapımcı 7.4 156,453

Tehlikeli Takip
2012 Suç Çeşitli 7.7 189,084
2011 Reality-TV Yapımcı 2.4 237
2007 Komedi Yapımcı 6.4 517
2004 Belgesel Çeşitli    
2003 Komedi Yapımcı 8.2 10,578
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (9,002) Assassin's Creed (8,669) Doctor Strange (4,927) Allied (4,179) Moana (2,888) Forushande (2,606) Arrival (2,582) Split (2,424) Lion (2,098) Passengers (2,011)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,525) The Flash (5,600) Vikings (4,081) Supernatural (3,177) Blindspot (2,778) Suits (2,450) Sherlock (2,367) Black Sails (1,898) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,885) The Big Bang Theory (1,870)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017