Giriş Kayıt
M. Dal Walton III

M. Dal Walton III


Yapımcı

M. Dal Walton III, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Dal Walton | M. Dal Walton
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Düşüş
2010 Suç Yapımcı 4.8 1,053
2009 Suç Çeşitli    

Son Oyun
2009 Aksiyon Çeşitli 6.0 30,916
2008 Macera Çeşitli 4.3 3,358

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Çeşitli 6.0 78,414

Ölülerin Günü
2008 Aksiyon Yapımcı 4.5 17,631

John Rambo
2008 Aksiyon Çeşitli 7.0 194,688
2007 Aile Yapımcı 5.2 384

88 Dakika
2007 Suç Çeşitli 5.9 69,739

Sınır Bölgesi
2007 Suç Yapımcı 5.6 8,141

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Çeşitli 6.7 20,298

Cesurların Vatanı
2006 Aksiyon Çeşitli 5.6 9,654

Lanetli Ada
2006 Korku Çeşitli 3.7 57,761

Kontrat
2006 Dram Çeşitli 5.7 21,921

16 Blok
2006 Aksiyon Çeşitli 6.6 118,936

Tuzak
2005 Aksiyon Çeşitli    
2005 Dram Çeşitli 3.2 539

İçimizdeki Düşman
2005 Aksiyon Çeşitli    
2005 Suç Çeşitli 5.3 13,727

Kontrol
2004 Suç Çeşitli 6.2 6,371

Bobby Long'a Bir Aşk Şarkısı
2004 Dram Çeşitli 7.2 22,731

Kör Şafak
2003 Dram Yapımcı 5.6 3,979

İntikam Ateşi
2003 Aksiyon Çeşitli    

Shortcut to Happiness
2003 Komedi Çeşitli 5.6 4,291

Hepsini İstiyorum
2002 Komedi Çeşitli 6.1 5,522

Güneşin Ötesinde
2002 Suç Yapımcı
Çeşitli
6.2 2,805

Ölümcül Oyun (I)
2002 Suç Çeşitli 7.2 35,454

Dost Tavsiyesi
2001 Komedi Yapımcı 6.2 6,042
2000 Komedi Yapımcı 4.5 707

Geveze Papağan Paulie
1998 Macera Çeşitli 6.5 11,890

Yol Arkadaşım Bir Fil
1996 Komedi Çeşitli 5.5 5,416

Kızıl Sonja
- Aksiyon Yapımcı    
Dizi Altyazıları
Westworld (15,832) La casa de papel (2,471) The Expanse (2,463) The 100 (2,040) Colony (1,959) 12 Monkeys (1,951) Luke Cage (1,939) Genius (1,603) The Crossing (1,171) Vikings (1,104)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018