Giriş Kayıt
Henry B. Walthall

Henry B. Walthall (58)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Henry Brazeale Walthall, 16 Mart 1878 Shelby City, Alabama, ABD doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı. Bir Ulusun Doğuşu (1915), Yargıç Priest (1934), Gece Yarısından Sonra Londra (1927), Judith of Bethulia (1914) gibi yapımlarla biliniyor.17 Haziran 1936 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Henry Brazeale Walthall
Doğum Tarihi: 16 Mart 1878
Ölüm Tarihi: 17 Haziran 1936
Doğum Yeri: Shelby City, Alabama, ABD
Diğer Bir İsmi: Henry B. Walthal | H. B. Walthall | H.B. Walthall 
Takma İsmi: Wally
Burcu: Balık
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Belgesel Oyuncu    
1997 Belgesel Oyuncu 7.0 93
1995 Belgesel Oyuncu 8.6 3,966
1936 58 Dram Oyuncu 6.4 418

Şeytan - Doll
1936 58 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 2,964

İki Şehrin Hikayesi
1935 57 Dram Oyuncu 7.8 4,223

Yargıç Priest
1934 56 Komedi Oyuncu 6.5 1,383
1934 56 Dram Oyuncu 6.3 262

42. Cadde
1933 55 Komedi Oyuncu 7.6 8,431
1933 55 Aksiyon Oyuncu 5.5 259
1933 55 Suç Oyuncu 5.5 112
1932 54 Dram Oyuncu 6.8 574
1932 54 Dram Oyuncu 7.1 1,113
1932 54 Romantik Oyuncu 5.4 470
1932 54 Aksiyon Oyuncu 6.3 648
1930 52 Biyografi Oyuncu 5.8 1,052
1929 51 Dram Oyuncu 5.1 7

Gece Yarısından Sonra Londra
1927 49 Korku Oyuncu 6.9 1,031

Kanatlar
1927 49 Dram Oyuncu 7.8 8,317
1925 47 Komedi Oyuncu 6.3 228
1919 41 Dram Oyuncu 6.0 38

Bir Ulusun Doğuşu
1915 37 Dram Yönetmen Asistanı
Oyuncu
6.7 18,651
1914 36 Suç Oyuncu 6.9 867
1914 36 Dram Oyuncu 7.6 932
1913 35 Kısa Metraj Oyuncu 6.4 503
1913 35 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 368
1913 35 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 193
1912 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.2 215
1912 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 15
1912 34 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 325
1912 34 Kısa Metraj Oyuncu 5.6 166
1910 32 Dram Oyuncu 5.4 8
1910 32 Dram Oyuncu 6.0 146
1910 32 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 11
1910 32 Kısa Metraj Oyuncu 4.8 5
1909 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.7 1,523
1909 31 Kısa Metraj Oyuncu 6.1 477
1909 31 Kısa Metraj Oyuncu 3.4 5
1909 31 Kısa Metraj Oyuncu 4.9 11
1909 31 Western Oyuncu 4.7 145
1908 30 Aksiyon Oyuncu 5.7 441
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017