Giriş Kayıt
Rich Walters

Rich Walters


Müzisyen, Sesler, Müzisyen

Rich Walters, müzisyen, sesler, müzisyen. Continuum (2012), Sanctuary (2008), Missing (2012), Blood Ties (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Richard A. Walters
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Müzik 6.0 1,872
2017 Aksiyon Müzik    
2016 Aksiyon Müzik 5.9 8,200
2016 Aksiyon Müzik 4.8 1,724
2016 Macera Müzik    
2015 Müzik
Müzik
5.8 314
2015 Aksiyon Müzik 6.8 196,690
2015 Fantastik Müzik 6.8 6,426
2014 Dram Müzik    

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Müzik 6.6 369,473

Benim İçin Öldür
2013 Dram Müzik 5.6 3,034
2012 Dram Müzik    
2012 Aksiyon Müzik 7.7 50,715
2012 Aksiyon Müzik 7.0 9,070
2011 Macera Müzik 5.3 10

Doğruluk mu Cesaret mi?
2010 Dram Müzik 6.0 3,615
2010 Aile Müzik    
2010 Dram Müzik 5.0 2,021
2010 Aksiyon Müzik 5.2 3,518
2010 Suç Müzik 6.5 302
2009 Dram Müzik 7.4 7
2009 Aksiyon Müzik
Müzik
6.4 492

Silinmiş Mesajlar
2009 Gizem Müzik 5.0 1,691
2009 Macera Müzik    
2008 Suç Müzik 7.4 16,515

Gizli Dosyalar: İnanmak İstiyorum
2008 Dram Sesler 5.9 81,985
2008 Korku Müzik    
2008 Komedi Müzik 4.6 421
2008 Dram Müzik 6.4 189
2008 Dram Müzik 6.6 1,330
2008 Kısa Metraj Müzik    
2007 Macera Müzik    
2007 Dram Müzik 4.1 137

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Sesler 5.8 8,226
2007 Macera Müzik    

Kazara Tanık
2006 Gerilim Sesler    
2006 Fantastik Müzik
Müzik
   
2006 Komedi Müzik 6.7 25,894
2006 Aksiyon Müzik    
2006 Macera Müzik    
2006 Komedi Müzik    
2006 Komedi Müzik 7.2 397
2006 Dram Müzik 7.4 5,383
2005 Biyografi Müzik 7.4 108,822
2005 Korku Sesler 4.7 1,825
2005 Dram Müzik
Sesler
6.7 432

Çılgın Haftasonu
2005 Komedi Sesler 5.3 7,017

Oyunun Laneti
2005 Korku Müzik 4.9 4,126
2005 Macera Sesler 5.3 2,357

Hayat Okulu
2005 Komedi Sesler 6.6 3,697

Lazarus Çocuğu
2005 Dram Müzik 5.0 847
2005 Suç Müzik    

Öldüren Buluş
2004 Dram Sesler 5.3 1,387

Aşk Artık Burada Oturmuyor
2004 Dram Sesler
Müzik
6.4 8,302

Jiminy Glick Festivalde
2004 Komedi Sesler 5.2 1,559
2004 Komedi Müzik 5.6 3,162
2004 Korku Sesler    
2004 Komedi Müzik 5.6 1,980
2004 Aksiyon Müzik    
2004 Macera Sesler 3.5 830
2003 Komedi Müzik    
2003 Korku Müzik 3.6 585

Onlar
2002 Korku Sesler 4.8 10,969

Karlar Kraliçesi
2002 Aile Sesler
Müzik
   
2002 Aksiyon Sesler    
2002 Dram Müzik    
2002 Gerilim Müzik 6.0 177

Hepsini İstiyorum
2002 Komedi Müzik
Sesler
6.1 5,522
2002 Dram Sesler
Müzik
6.9 484

Rehine
2002 Gerilim Sesler 5.8 6,440
2002 Dram Sesler 6.1 331
2001 Aksiyon Müzik 7.0 5,689
2001 Dram Sesler 6.5 1,908
2001 Komedi Sesler    

Türbülans 3
2001 Aksiyon Sesler    
2001 Fantastik Müzik    
2000 Dram Müzik 5.7 695
2000 Suç Sesler 6.2 2,715
2000 Dram Müzik 8.5 1,152
1999 Aksiyon Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017