Giriş Kayıt
Peter Wallis

Peter Wallis


Sanat Bölümü

Peter Wallis, sanat bölümü. (1987) Prenses Gelin (1987), (1995) James Bond: Altın Göz (1995), (1994) Dört Nikah Bir Cenaze (1994), (1992) Howardların Malikanesi (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 159,797

Düşlerin Efendisi
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 46,974
2000 Suç Sanat Bölümü 6.0 1,781

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 166,453

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.1 222,692

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 373,770

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Sanat Bölümü 6.3 2,463

James Bond: Altın Göz
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 210,953

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 Komedi Sanat Bölümü 7.1 116,331

Howardların Malikanesi
1992 Dram Sanat Bölümü 7.5 23,256
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,767
1991 Biyografi Sanat Bölümü    
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 24,058

Prenses Gelin
1987 Macera Sanat Bölümü 8.1 324,355
1987 Suç Sanat Bölümü 8.1 7,465

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 8.0 164,158

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 366,157
1972 Fantastik Sanat Bölümü 6.5 2,598
Dizi Altyazıları
Vikings (13,443) Supernatural (5,678) Mr. Robot (5,268) The Big Bang Theory (4,510) Gotham (3,481) Game of Thrones (3,279) Arrow (2,492) The Flash (2,410) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,284) Shameless (2,247)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017