Giriş Kayıt
Peter Wallis

Peter Wallis


Sanat Bölümü

Peter Wallis, sanat bölümü. (1987) Prenses Gelin (1987), (1995) James Bond: Altın Göz (1995), (1994) Dört Nikah Bir Cenaze (1994), (1992) Howardların Malikanesi (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 158,009

Düşlerin Efendisi
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 46,518
2000 Suç Sanat Bölümü 6.0 1,781

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 164,618

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.1 219,083

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 368,842

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Sanat Bölümü 6.3 2,463

James Bond: Altın Göz
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 208,539

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 Komedi Sanat Bölümü 7.1 114,591
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,767

Howardların Malikanesi
1992 Dram Sanat Bölümü 7.5 22,772
1991 Biyografi Sanat Bölümü    
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 23,646

Prenses Gelin
1987 Macera Sanat Bölümü 8.1 318,443
1987 Suç Sanat Bölümü 8.1 7,240

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 8.0 161,878

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 359,722
1972 Fantastik Sanat Bölümü 6.5 2,598
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017