Giriş Kayıt
Peter Wallis

Peter Wallis


Sanat Bölümü

Peter Wallis, sanat bölümü. (1987) Prenses Gelin (1987), (1995) James Bond: Altın Göz (1995), (1994) Dört Nikah Bir Cenaze (1994), (1992) Howardların Malikanesi (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 162,809

Düşlerin Efendisi
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 47,804
2000 Suç Sanat Bölümü 6.0 1,781

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 169,587

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.1 229,943

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 383,448

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Sanat Bölümü 6.3 2,463

James Bond: Altın Göz
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 214,997

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 Komedi Sanat Bölümü 7.1 119,792

Howardların Malikanesi
1992 Dram Sanat Bölümü 7.5 24,304
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,767
1991 Biyografi Sanat Bölümü    
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 24,494

Prenses Gelin
1987 Macera Sanat Bölümü 8.1 338,623
1987 Suç Sanat Bölümü 8.1 7,881

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 8.0 168,312

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 379,460
1972 Fantastik Sanat Bölümü 6.5 2,598
Dizi Altyazıları
Westworld (15,445) 12 Monkeys (2,988) La casa de papel (2,986) Into the Badlands (2,400) Legion (1,985) The Expanse (1,678) Fear the Walking Dead (1,447) Vikings (1,198) Colony (1,161) Goliath (981)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018