Giriş Kayıt
Peter Wallis

Peter Wallis


Sanat Bölümü

Peter Wallis, sanat bölümü. (1987) Prenses Gelin (1987), (1995) James Bond: Altın Göz (1995), (1994) Dört Nikah Bir Cenaze (1994), (1992) Howardların Malikanesi (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 159,053

Düşlerin Efendisi
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 46,794
2000 Suç Sanat Bölümü 6.0 1,781

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 165,716

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.1 221,123

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 371,818

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Sanat Bölümü 6.3 2,463

James Bond: Altın Göz
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 209,976

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 Komedi Sanat Bölümü 7.1 115,688
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,767

Howardların Malikanesi
1992 Dram Sanat Bölümü 7.5 23,004
1991 Biyografi Sanat Bölümü    
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 23,938

Prenses Gelin
1987 Macera Sanat Bölümü 8.1 322,103
1987 Suç Sanat Bölümü 8.1 7,363

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 8.0 163,257

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 363,728
1972 Fantastik Sanat Bölümü 6.5 2,598
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017