Giriş Kayıt
Peter Wallis

Peter Wallis


Sanat Bölümü

Peter Wallis, sanat bölümü. (1987) Prenses Gelin (1987), (1995) James Bond: Altın Göz (1995), (1994) Dört Nikah Bir Cenaze (1994), (1992) Howardların Malikanesi (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 161,133

Düşlerin Efendisi
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.3 47,338
2000 Suç Sanat Bölümü 6.0 1,781

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 167,897

Aşk Engel Tanımaz
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.1 226,111

Beşinci Element
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 378,482

Yaramaz Köstebek
1996 Macera Sanat Bölümü 6.3 2,463

James Bond: Altın Göz
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 212,810

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 Komedi Sanat Bölümü 7.1 118,041

Howardların Malikanesi
1992 Dram Sanat Bölümü 7.5 23,631
1992 Dram Sanat Bölümü 6.7 1,767
1991 Biyografi Sanat Bölümü    
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 24,058

Prenses Gelin
1987 Macera Sanat Bölümü 8.1 329,296
1987 Suç Sanat Bölümü 8.1 7,649

Brezilya
1985 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 8.0 165,920

Indiana Jones ve Lanetli Tapınak
1984 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 371,746
1972 Fantastik Sanat Bölümü 6.5 2,598
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,686) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,920) Black Mirror (2,659) American Crime Story (1,467) The X Files (1,428) Star Trek: Discovery (1,245) Supernatural (1,231) McMafia (1,116) Altered Carbon (1,102)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018