Giriş Kayıt
Kris Wallis

Kris Wallis


Kameraman

Kris Wallis, kameraman. Underbelly (2008), Alex & Eve (2015), (2013) A Place to Call Home (2013), (2008) Packed to the Rafters (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Kameraman    
2015 Suç Kameraman 7.7 121
2015 Suç Kameraman 7.2 141
2015 Komedi Kameraman 5.8 647
2014 Dram Kameraman 7.7 814
2014 Komedi Kameraman 8.1 244

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Kameraman 4.5 2,451
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 381,271

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Kameraman 7.3 412,957
2013 Dram Kameraman 8.3 2,514
2010 Suç Kameraman 5.9 76

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 113,607
2008 Komedi Kameraman 7.3 1,445
2008 Suç Kameraman 8.2 3,801

Aperitif Eş
2007 Komedi Kameraman    

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Kameraman 6.1 255,069

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Kameraman 5.0 48,439

Maske 2
2005 Macera Kameraman 2.2 46,788
1998 Dram Kameraman 7.0 899
1996 Aksiyon Çeşitli 7.1 496
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018