Giriş Kayıt
Kris Wallis

Kris Wallis


Kameraman

Kris Wallis, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Kameraman    
2015 Suç Kameraman 7.7 121
2015 Suç Kameraman 7.2 141
2015 Komedi Kameraman 5.9 481
2014 Dram Kameraman 7.7 814
2014 Komedi Kameraman 8.1 244

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Kameraman 4.5 2,451
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 365,725

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Kameraman 7.3 395,623
2013 Dram Kameraman 8.3 2,126
2010 Suç Kameraman 5.9 76

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 110,649
2008 Suç Kameraman 8.2 3,673
2008 Komedi Kameraman    

Aperitif Eş
2007 Komedi Kameraman    

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Kameraman 6.1 249,912

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Kameraman 5.0 47,056

Maske 2
2005 Macera Kameraman 2.2 44,597
2001 Aksiyon Çeşitli    
1998 Dram Kameraman 7.0 805
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017