Giriş Kayıt
Kris Wallis

Kris Wallis


Kameraman

Kris Wallis, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Romantik Kameraman    
2015 Suç Kameraman 7.7 121
2015 Suç Kameraman 7.2 141
2015 Komedi Kameraman 5.9 481
2014 Dram Kameraman 7.7 814
2014 Komedi Kameraman 8.1 244

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 Aksiyon Kameraman 4.5 2,451
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 362,252

Muhteşem Gatsby
2013 Dram Kameraman 7.3 391,917
2013 Dram Kameraman 8.3 2,025
2010 Suç Kameraman 5.9 76

Vampir İmparatorluğu
2009 Aksiyon Kameraman 6.5 110,045
2008 Suç Kameraman 8.2 3,654
2008 Komedi Kameraman    

Aperitif Eş
2007 Komedi Kameraman    

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Kameraman 6.1 248,904

Görünmez Savaşçı
2005 Aksiyon Kameraman 5.0 46,969

Maske 2
2005 Macera Kameraman 2.2 44,169
2001 Aksiyon Çeşitli    
1998 Dram Kameraman 7.0 805
Film Altyazıları
Baywatch (14,159) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,431) Security (2,856) Dunkirk (2,197) Dangal (2,189) Lady Macbeth (2,053) Wakefield (1,705) 6 Days (1,661) King Arthur: Legend of the Sword (1,380) Alien: Covenant (1,099)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,504) The Defenders (8,270) Rick and Morty (2,651) Suits (1,794) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,542) The Strain (1,312) Breaking Bad (1,065) Fargo (1,061) The Mist (1,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017