Giriş Kayıt
John Wallace

John Wallace (76)


Oyuncu

Albert Edward Brocklehurst, 23 Ağustos 1869 Spennymoore, İngiltere Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. The Black Pirate (1926) yapımıyla biliniyor.16 Temmuz 1946 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Albert Edward Brocklehurst
Doğum Tarihi: 23 Ağustos 1869
Ölüm Tarihi: 16 Temmuz 1946
Doğum Yeri: Spennymoore, İngiltere Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kanlı Meydan
1941 72 Dram Oyuncu 7.0 1,565
1941 72 Komedi Oyuncu 7.5 844

Gazap Üzümleri
1940 71 Dram Oyuncu 8.1 68,690
1937 68 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,550
1935 66 Komedi Oyuncu 7.3 656
1935 66 Komedi Oyuncu 6.9 110

Bir Gecede Oldu
1934 65 Komedi Oyuncu 8.2 71,298
1926 57 Macera Oyuncu 7.2 1,271

Altına Hücum
1925 56 Macera Oyuncu 8.2 72,595
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017