Giriş Kayıt
Art Wallace

Art Wallace


Senarist

Art Wallace, senarist. Dark Shadows (1966), Planet of the Apes (1974), (1966) Uzay Yolu: Orijinal Seri (1966), (1962) Combat! (1962) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arthur Wallace
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Çeşitli 7.6 1,468
1978 Dram Senarist 7.1 28
1974 Macera Senarist 7.2 3,073
1971 Dram Senarist 7.5 130
1970 Dram Çeşitli 6.7 2,133

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Senarist 8.3 60,295
1966 Dram Senarist 8.0 3,098
1963 Dram Senarist    
1962 Aksiyon Senarist 8.5 1,833
1948 Dram Senarist 8.0 163
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,232) Vikings (2,239) Black Mirror (2,032) Counterpart (1,946) Bron/Broen (1,704) Legends of Tomorrow (1,245) Supernatural (1,059) Altered Carbon (917) The Alienist (915) Blindspot (830)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018