Giriş Kayıt
Art Wallace

Art Wallace


Senarist

Art Wallace, senarist. Dark Shadows (1966), Planet of the Apes (1974), (1966) Uzay Yolu: Orijinal Seri (1966), (1962) Combat! (1962) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arthur Wallace
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Çeşitli 7.7 1,304
1978 Dram Senarist 7.1 28
1974 Macera Senarist 7.2 3,073
1971 Dram Senarist 7.5 130
1970 Dram Çeşitli 6.7 2,105

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Senarist 8.4 58,333
1966 Dram Senarist 8.1 2,945
1963 Dram Senarist    
1962 Aksiyon Senarist 8.5 1,784
1948 Dram Senarist 8.0 163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017