Giriş Kayıt
Art Wallace

Art Wallace


Senarist

Art Wallace, senarist. Dark Shadows (1966), Planet of the Apes (1974), (1966) Uzay Yolu: Orijinal Seri (1966), (1962) Combat! (1962) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Arthur Wallace
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Çeşitli 7.6 1,468
1978 Dram Senarist 7.1 28
1974 Macera Senarist 7.2 3,073
1971 Dram Senarist 7.5 130
1970 Dram Çeşitli 6.7 2,156

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Senarist 8.3 61,312
1966 Dram Senarist 8.0 3,126
1963 Dram Senarist    
1962 Aksiyon Senarist 8.5 1,844
1948 Dram Senarist 8.0 163
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,962) Den of Thieves (2,895) Maze Runner: The Death Cure (2,687) Winchester (2,437) Hostiles (2,212) 12 Strong (1,764) A martfüi rém (1,624) The Commuter (1,293) Submergence (1,165) Bleeding Steel (1,147)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,140) Supernatural (4,576) The Big Bang Theory (3,222) Gotham (2,706) The Terror (2,659) Arrow (2,245) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,214) The Flash (1,876) Krypton (1,641) Legion (1,624)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018