Giriş Kayıt
Art Wallace

Art Wallace


Senarist

Art Wallace, senarist.

Diğer Bir İsmi: Arthur Wallace
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Çeşitli 7.7 1,304
1978 Dram Senarist 7.1 28
1974 Macera Senarist 7.2 3,050
1971 Dram Senarist 7.5 130
1970 Dram Çeşitli 6.7 2,082
1967 Aksiyon Senarist    

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Senarist 8.4 57,307
1966 Dram Senarist 8.1 2,905
1963 Dram Senarist    
1948 Dram Senarist 8.0 163
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017