Giriş Kayıt
Art Wallace

Art Wallace


Senarist

Art Wallace, senarist.

Diğer Bir İsmi: Arthur Wallace
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Dram Çeşitli 7.7 1,304
1978 Dram Senarist 7.1 28
1974 Macera Senarist 7.2 2,563
1971 Dram Senarist 7.5 130
1970 Dram Çeşitli 6.7 2,028
1967 Aksiyon Senarist    

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Senarist 8.4 55,005
1966 Dram Senarist 8.1 2,831
1963 Dram Senarist    
1958 Dram Senarist    
Film Altyazıları
Rogue One (7,113) Resident Evil: The Final Chapter (5,334) Brimstone (3,450) Assassin's Creed (3,035) Split (2,979) The Great Wall (1,711) Paterson (1,677) The Institute (1,512) Passengers (1,223) Collateral Beauty (1,095)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,706) Legion (5,977) Into the Badlands (3,471) Arrow (3,255) Black Sails (2,533) Legends of Tomorrow (2,067) Vikings (1,945) 24: Legacy (1,864) Iron Fist (1,712) Game of Thrones (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017