Giriş Kayıt
Margaret Wall

Margaret Wall


Sanat Bölümü

Margaret Wall, sanat bölümü. Hannah Montana (2006), (2011) Wilfred (2011), (2012) Bunheads (2012), (2016) Stuck in the Middle (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.9 954

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 491,193

Kayıp Kız
2014 Suç Çeşitli 8.1 702,358
2012 Komedi Çeşitli 7.6 7,242

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Sanat Bölümü
Çeşitli
5.9 33,018
2011 Komedi Çeşitli 6.0 7,366
2011 Komedi Çeşitli 7.8 37,628

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 125,508

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 161,663
2006 Komedi Çeşitli 4.9 31,889
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018