Giriş Kayıt
Margaret Wall

Margaret Wall


Sanat Bölümü

Margaret Wall, sanat bölümü. Hannah Montana (2006), (2011) Wilfred (2011), (2012) Bunheads (2012), (2016) Stuck in the Middle (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.9 807

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 470,973

Kayıp Kız
2014 Suç Çeşitli 8.1 663,537
2012 Komedi Çeşitli 7.6 7,080

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Sanat Bölümü
Çeşitli
5.9 33,018
2011 Komedi Çeşitli 6.0 7,033
2011 Komedi Çeşitli 7.8 37,060

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 121,911

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 158,697
2006 Komedi Çeşitli 4.8 30,979
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017