Giriş Kayıt
Margaret Wall

Margaret Wall


Sanat Bölümü

Margaret Wall, sanat bölümü. Hannah Montana (2006), (2011) Wilfred (2011), (2012) Bunheads (2012), (2016) Stuck in the Middle (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.9 857

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 480,360

Kayıp Kız
2014 Suç Çeşitli 8.1 680,135
2012 Komedi Çeşitli 7.6 7,174

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Sanat Bölümü
Çeşitli
5.9 33,018
2011 Komedi Çeşitli 6.0 7,174
2011 Komedi Çeşitli 7.8 37,324

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 123,628

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 160,032
2006 Komedi Çeşitli 4.9 31,365
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (18,305) Blade Runner 2049 (3,964) Jigsaw (2,988) Geostorm (2,748) Last Flag Flying (2,602) The Man from Earth: Holocene (2,582) Dunkirk (1,408) The Open House (1,403) The Foreigner (1,188) It (1,169)
Dizi Altyazıları
Vikings (17,799) Black Mirror (6,518) Shameless (5,252) Supernatural (5,141) The Big Bang Theory (4,579) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,014) Star Trek: Discovery (2,885) The Blacklist (2,518) The X Files (2,146) The Flash (2,131)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018