Giriş Kayıt
Margaret Wall

Margaret Wall


Sanat Bölümü

Margaret Wall, sanat bölümü. Hannah Montana (2006), (2011) Wilfred (2011), (2012) Bunheads (2012), (2016) Stuck in the Middle (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Çeşitli 5.9 753

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Çeşitli 7.0 464,873

Kayıp Kız
2014 Suç Çeşitli 8.1 651,729
2012 Komedi Çeşitli 7.6 7,031

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Sanat Bölümü
Çeşitli
5.9 33,018
2011 Komedi Çeşitli 6.0 6,944
2011 Komedi Çeşitli 7.8 36,870

Tetikçi 2: Yüksek Gerilim
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 120,688

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 157,629
2006 Komedi Çeşitli 4.8 30,688
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017