Giriş Kayıt
Doug Wall

Doug Wall


Kameraman

Doug Wall, kameraman. (2004) Milyonluk Bebek (2004), (2003) Gizemli Nehir (2003), (2011) J. Edgar (2011), (1997) Mutlak Güç (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkiz Tepeler
2017 Suç Kameraman 8.5 35,352
2016 Biyografi Kameraman 7.5 180,312
2015 Aksiyon Kameraman 5.6 43,760

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.7 434,920

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Kameraman 7.2 642,148
2011 Biyografi Kameraman 6.6 112,476

Duyguların Rengi
2011 Dram Kameraman 8.1 373,089

Öteki Dünya
2010 Dram Kameraman 6.5 85,194

Anneme Dokunma!
2010 Komedi Kameraman 6.3 30,276

Kara Büyü
2009 Korku Kameraman 6.6 171,292

Sahtekar
2008 Dram Kameraman 7.8 216,095

Aşkzede
2008 Komedi Kameraman 7.2 238,589

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Kameraman 7.1 97,099

Zafer Patenleri
2007 Komedi Kameraman 6.3 142,055

Rehine
2006 Biyografi Kameraman 6.9 93,126

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Kameraman 7.9 142,558

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Kameraman 7.1 108,877

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Kameraman 7.1 347,471

Gerçeğin Ötesinde
2005 Suç Kameraman 6.5 15,873

Milyonluk Bebek
2004 Dram Kameraman 8.1 559,126
2004 Komedi Kameraman 7.5 164,258

Babasının Kızı
2004 Komedi Kameraman 6.2 58,640

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kameraman 5.6 56,170

Gizemli Nehir
2003 Suç Kameraman 8.0 374,046

Kan Borcu
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 37,876
2002 Dram Kameraman 7.4 2,598
2001 Komedi Kameraman 8.4 215,993

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Kameraman 4.9 46,647
2001 Biyografi Kameraman 7.9 11,490

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 66,018

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Kameraman 6.4 11,528

Mutlak Güç
1997 Suç Kameraman 6.7 44,161

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Kameraman 5.7 5,352

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Kameraman 2.5 1,554
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018