Giriş Kayıt
Doug Wall

Doug Wall


Kameraman

Doug Wall, kameraman. (2004) Milyonluk Bebek (2004), (2003) Gizemli Nehir (2003), (2011) J. Edgar (2011), (1997) Mutlak Güç (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkiz Tepeler
2017 Suç Kameraman 8.7 17,490
2016 Biyografi Kameraman 7.5 151,181
2015 Aksiyon Kameraman 5.6 41,088

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.8 422,183

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Kameraman 7.2 601,302
2011 Biyografi Kameraman 6.6 108,371

Duyguların Rengi
2011 Dram Kameraman 8.1 348,420

Öteki Dünya
2010 Dram Kameraman 6.5 83,088

Anneme Dokunma!
2010 Komedi Kameraman 6.3 30,276

Kara Büyü
2009 Korku Kameraman 6.6 165,871

Sahtekar
2008 Dram Kameraman 7.8 208,863

Aşkzede
2008 Komedi Kameraman 7.2 229,031

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Kameraman 7.1 93,626

Zafer Patenleri
2007 Komedi Kameraman 6.3 136,941

Rehine
2006 Biyografi Kameraman 6.9 91,135

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Kameraman 7.9 138,322

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Kameraman 7.1 105,831

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Kameraman 7.1 332,735

Gerçeğin Ötesinde
2005 Suç Kameraman 6.5 15,451

Milyonluk Bebek
2004 Dram Kameraman 8.1 524,767
2004 Komedi Kameraman 7.5 157,577

Babasının Kızı
2004 Komedi Kameraman 6.2 56,982

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kameraman 5.6 54,885

Gizemli Nehir
2003 Suç Kameraman 8.0 359,251

Kan Borcu
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 36,291
2002 Dram Kameraman    
2001 Komedi Kameraman 8.4 208,008

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Kameraman 4.9 45,085
2001 Biyografi Kameraman 7.9 11,490

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 63,368

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Kameraman 6.3 10,849

Mutlak Güç
1997 Suç Kameraman 6.7 42,133

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Kameraman 5.7 5,352

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Kameraman    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,947) Rick and Morty (4,195) The Defenders (3,264) The Strain (2,911) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,100) Fargo (1,057) The Last Ship (986) Breaking Bad (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017