Giriş Kayıt
Doug Wall

Doug Wall


Kameraman

Doug Wall, kameraman. (2004) Milyonluk Bebek (2004), (2003) Gizemli Nehir (2003), (2011) J. Edgar (2011), (1997) Mutlak Güç (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkiz Tepeler
2017 Suç Kameraman 8.6 25,651
2016 Biyografi Kameraman 7.5 159,212
2015 Aksiyon Kameraman 5.6 41,601

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.8 424,752

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Kameraman 7.2 606,846
2011 Biyografi Kameraman 6.6 109,119

Duyguların Rengi
2011 Dram Kameraman 8.1 352,297

Öteki Dünya
2010 Dram Kameraman 6.5 83,460

Anneme Dokunma!
2010 Komedi Kameraman 6.3 30,276

Kara Büyü
2009 Korku Kameraman 6.6 167,040

Sahtekar
2008 Dram Kameraman 7.8 210,296

Aşkzede
2008 Komedi Kameraman 7.2 230,546

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Kameraman 7.1 94,261

Zafer Patenleri
2007 Komedi Kameraman 6.3 137,771

Rehine
2006 Biyografi Kameraman 6.9 91,585

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Kameraman 7.9 139,237

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Kameraman 7.1 106,448

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Kameraman 7.1 335,168

Gerçeğin Ötesinde
2005 Suç Kameraman 6.5 15,590

Milyonluk Bebek
2004 Dram Kameraman 8.1 530,468
2004 Komedi Kameraman 7.5 158,755

Babasının Kızı
2004 Komedi Kameraman 6.2 57,281

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kameraman 5.6 55,120

Gizemli Nehir
2003 Suç Kameraman 8.0 362,363

Kan Borcu
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 36,291
2002 Dram Kameraman    
2001 Komedi Kameraman 8.4 209,265

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Kameraman 4.9 45,406
2001 Biyografi Kameraman 7.9 11,490

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 63,834

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Kameraman 6.3 10,849

Mutlak Güç
1997 Suç Kameraman 6.7 42,520

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Kameraman 5.7 5,352

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017