Giriş Kayıt
Doug Wall

Doug Wall


Kameraman

Doug Wall, kameraman. (2004) Milyonluk Bebek (2004), (2003) Gizemli Nehir (2003), (2011) J. Edgar (2011), (1997) Mutlak Güç (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İkiz Tepeler
2017 Suç Kameraman 8.6 27,659
2016 Biyografi Kameraman 7.5 163,358
2015 Aksiyon Kameraman 5.6 41,952

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Kameraman 7.8 426,375

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Kameraman 7.2 611,307
2011 Biyografi Kameraman 6.6 109,632

Duyguların Rengi
2011 Dram Kameraman 8.1 354,622

Öteki Dünya
2010 Dram Kameraman 6.5 83,708

Anneme Dokunma!
2010 Komedi Kameraman 6.3 30,276

Kara Büyü
2009 Korku Kameraman 6.6 167,826

Sahtekar
2008 Dram Kameraman 7.8 211,162

Aşkzede
2008 Komedi Kameraman 7.2 231,561

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Kameraman 7.1 94,621

Zafer Patenleri
2007 Komedi Kameraman 6.3 138,374

Rehine
2006 Biyografi Kameraman 6.9 91,787

Iwo Jima'dan Mektuplar
2006 Dram Kameraman 7.9 139,731

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Kameraman 7.1 106,828

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Kameraman 7.1 336,778

Gerçeğin Ötesinde
2005 Suç Kameraman 6.5 15,590

Milyonluk Bebek
2004 Dram Kameraman 8.1 533,964
2004 Komedi Kameraman 7.5 159,521

Babasının Kızı
2004 Komedi Kameraman 6.2 57,470

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Kameraman 5.6 55,271

Gizemli Nehir
2003 Suç Kameraman 8.0 364,212

Kan Borcu
2002 Aksiyon Kameraman 6.4 36,832
2002 Dram Kameraman 7.4 2,598
2001 Komedi Kameraman 8.4 210,110

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Kameraman 4.9 45,561
2001 Biyografi Kameraman 7.9 11,490

Uzay Kovboyları
2000 Aksiyon Kameraman 6.4 64,133

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Kameraman 6.3 10,849

Mutlak Güç
1997 Suç Kameraman 6.7 42,745

Mahkeme Ve Dava
1997 Komedi Kameraman 5.7 5,352

Küçük Canavarlar 4
1994 Komedi Kameraman 2.5 1,554
Film Altyazıları
The Foreigner (7,805) The Mountain Between Us (5,320) Flatliners (5,068) Stronger (3,503) Beyond Skyline (3,443) Dunkirk (3,299) American Made (2,233) Kingsman: The Golden Circle (1,998) It (1,803) Victoria & Abdul (1,581)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017