Giriş Kayıt
Chris Walkowiak

Chris Walkowiak


Özel Efekt

Chris Walkowiak, Özel efekt. Davetsiz Çapkınlar (2005), Kumanda (2006), Rocky Balboa (2006), Komşu Kızı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Özel Efekt 4.9 3,948

Uslu Dur
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.2 36,239

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Özel Efekt 7.1 93,626

Boş Oda
2007 Korku Özel Efekt 6.2 83,600

Hayatı Yakala
2007 Dram Özel Efekt 7.5 86,643
2006 Dram Özel Efekt 7.2 173,610

Kumanda
2006 Komedi Özel Efekt 6.4 262,316

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Özel Efekt 5.6 42,742

Yerinde Olsam
2005 Komedi Özel Efekt 6.5 53,949

Vahşet Çetesi
2005 Korku Özel Efekt 6.9 80,367

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Özel Efekt 7.0 293,863
2005 Komedi Özel Efekt 5.8 18,183

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Özel Efekt 6.4 138,915

Bitmeyen Gece
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.5 977

Liman
2004 Suç Özel Efekt 5.9 5,990

Komşu Kızı
2004 Komedi Özel Efekt 6.8 179,395

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Özel Efekt 5.9 68,034

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Özel Efekt 6.8 282,130
2003 Komedi Özel Efekt 7.3 23,120

Ateşli Piliç
2002 Komedi Özel Efekt 5.5 78,986

Max Taşınıyor
2001 Komedi Özel Efekt 5.4 6,021
2001 Korku Özel Efekt    

Hellraiser: Cehennem
2000 Suç Özel Efekt 5.6 11,462

Cennetin Ötesi
2000 Dram Özel Efekt 5.1 7,453

Amerikan Güzeli
1999 Dram Özel Efekt 8.4 892,492

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Özel Efekt 6.0 71,936
1999 Aksiyon Özel Efekt 6.0 1,525
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.2 7,860

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Özel Efekt 6.6 51,850
1998 Komedi Özel Efekt 6.6 9,520
1998 Dram Özel Efekt 3.3 1,780
Film Altyazıları
Baywatch (15,207) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,118) 6 Days (2,371) Dangal (2,343) Lady Macbeth (2,302) Dunkirk (2,267) Security (1,839) King Arthur: Legend of the Sword (1,332) Wakefield (1,326) Alien: Covenant (1,031)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,148) The Defenders (5,590) Rick and Morty (3,943) The Strain (2,686) Suits (1,994) The Sinner (1,610) Mr. Mercedes (1,402) Fargo (1,220) Breaking Bad (1,056) Preacher (935)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017