Giriş Kayıt
Chris Walkowiak

Chris Walkowiak


Özel Efekt

Chris Walkowiak, Özel efekt. Davetsiz Çapkınlar (2005), Kumanda (2006), Rocky Balboa (2006), Komşu Kızı (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Özel Efekt 4.9 3,993

Uslu Dur
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.2 36,452

Charlie Wilson'ın Savaşı
2007 Biyografi Özel Efekt 7.1 94,230

Boş Oda
2007 Korku Özel Efekt 6.2 84,216

Hayatı Yakala
2007 Dram Özel Efekt 7.5 86,967
2006 Dram Özel Efekt 7.2 174,872

Kumanda
2006 Komedi Özel Efekt 6.4 264,279

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Özel Efekt 5.6 42,959

Yerinde Olsam
2005 Komedi Özel Efekt 6.5 54,226

Vahşet Çetesi
2005 Korku Özel Efekt 6.9 80,884

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Özel Efekt 7.0 295,722
2005 Komedi Özel Efekt 5.8 18,228

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Özel Efekt 6.4 140,041

Bitmeyen Gece
2004 Aksiyon Özel Efekt 5.5 977

Liman
2004 Suç Özel Efekt 5.9 5,990

Komşu Kızı
2004 Komedi Özel Efekt 6.8 180,431

Bir Külkedisi Masalı
2004 Komedi Özel Efekt 5.9 68,716

50 İlk Öpücük
2004 Komedi Özel Efekt 6.8 284,116
2003 Komedi Özel Efekt 7.3 23,120

Ateşli Piliç
2002 Komedi Özel Efekt 5.5 79,551

Max Taşınıyor
2001 Komedi Özel Efekt 5.4 6,021
2001 Korku Özel Efekt    

Hellraiser: Cehennem
2000 Suç Özel Efekt 5.6 11,462

Cennetin Ötesi
2000 Dram Özel Efekt 5.1 7,453

Amerikan Güzeli
1999 Dram Özel Efekt 8.4 901,939

Gerçek Öpücük
1999 Komedi Özel Efekt 6.0 72,491
1999 Aksiyon Özel Efekt 6.0 1,525
1999 Aksiyon Özel Efekt 4.2 7,860

Geçmişin Sığınağı
1999 Komedi Özel Efekt 6.6 52,263
1998 Komedi Özel Efekt 6.6 9,520
1998 Dram Özel Efekt 3.3 1,780
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017