Giriş Kayıt
Janey Walklin

Janey Walklin


Editör

Janey Walklin, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 6.8 39
2014 Dram Editör 7.5 270
2012 Dram Editör 7.6 1,005
2011 Belgesel Editör 8.2 277
2006 Suç Editör 7.2 71
2005 Dram Editör 5.5 52
2002 Dram Editör 6.7 90
1986 Dram Editör 6.0 1,933
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017