Giriş Kayıt
Janey Walklin

Janey Walklin


Editör

Janey Walklin, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Editör 7.5 270
2012 Dram Editör 7.7 976
2011 Belgesel Editör 8.2 277
2006 Suç Editör 7.2 71
2005 Dram Editör 5.5 52
2002 Dram Editör 6.7 90
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017