Giriş Kayıt
Tim Walkey

Tim Walkey


Özel Efekt, Dublör

Tim Walkey, Özel efekt, dublör. Behind the Candelabra (2013), Kara Şimşek (2008), Neşeli Gürültü (2012), Genç Çıraklar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Özel Efekt    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Özel Efekt 8.0 218,950

Uzay Yolcuları
2016 Macera Özel Efekt 7.0 224,130

Zor Saatler
2016 Aksiyon Özel Efekt 6.8 46,684
2016 Suç Özel Efekt 5.5 4,681
2016 Aksiyon Özel Efekt 8.4 792

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Özel Efekt 7.2 307,197

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Özel Efekt 5.3 152,403

Sabotaj
2014 Aksiyon Özel Efekt 5.7 50,780
2014 Aksiyon Özel Efekt 6.2 192,841

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Özel Efekt 6.3 141,415

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Özel Efekt 7.0 405,185

Genç Çıraklar
2013 Komedi Özel Efekt 6.3 168,178
2013 Biyografi Özel Efekt 7.0 30,058

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Özel Efekt 5.7 104,272

Tutsak
2013 Suç Özel Efekt 8.1 442,577

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Özel Efekt 6.1 38,380

Kanunsuzlar
2012 Suç Özel Efekt 7.3 197,837

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Özel Efekt 5.4 65,192

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.3 213,512

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Özel Efekt 5.7 6,994
2011 Komedi Özel Efekt 5.9 39,885

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Özel Efekt 5.6 234,366

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Özel Efekt 7.3 305,401

Ajan Salt
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 258,418

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Dublör 5.7 26,438

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.7 46,377

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Özel Efekt
Dublör
6.4 175,440

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 750,323

Kara Şimşek
2008 Gizem Özel Efekt 6.0 7,316

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör 6.5 191,930

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.2 129,170
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.2 131,156

Destansı Bir Film
2007 Macera Özel Efekt 2.3 93,091

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Özel Efekt 7.1 105,774

Noel Baba 3
2006 Macera Özel Efekt 4.7 23,797
2005 Komedi Dublör 7.6 187,103

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Özel Efekt 6.2 66,049

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 274,551

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Dublör 5.1 68,598

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Özel Efekt 6.3 93,258

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör
Özel Efekt
5.9 209,644

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör
Özel Efekt
7.2 444,423
2002 Dram Özel Efekt 6.2 70,457
2001 Fantastik Özel Efekt    

Balon çocuk
2001 Macera Özel Efekt 5.6 26,891

Şanslı Sayılar
2000 Komedi Dublör
Özel Efekt
5.0 8,630

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Özel Efekt 6.4 138,797

Üç Kral
1999 Aksiyon Özel Efekt 7.1 144,325
1999 Korku Özel Efekt 6.2 56,831

Aşk Mektubu
1999 Dram Özel Efekt 6.2 30,798

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Özel Efekt 7.5 108,011

Asker
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.0 46,012

Truman Şov
1998 Dram Özel Efekt 8.1 733,397
1997 Macera Özel Efekt 4.7 78,958

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
3.8 63,811

Havada Panik
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.8 9,299
1997 Dram Özel Efekt 7.1 22

Kasırga
1996 Aksiyon Özel Efekt 6.3 151,658

Kaya
1996 Aksiyon Özel Efekt 7.4 272,881

Su Dünyası
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.1 152,719
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017