Giriş Kayıt
Tim Walkey

Tim Walkey


Özel Efekt, Dublör

Tim Walkey, Özel efekt, dublör. Behind the Candelabra (2013), Kara Şimşek (2008), Neşeli Gürültü (2012), Genç Çıraklar (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yenilmezler: Sonsuzluk Savaşı - Bölüm 1
2018 Aksiyon Özel Efekt 8.7 399,550

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Özel Efekt 7.7 394,567

Uzay Yolcuları
2016 Macera Özel Efekt 7.0 277,771

Vadeli Hayat
2016 Suç Özel Efekt 5.5 5,405

Zor Saatler
2016 Aksiyon Özel Efekt 6.8 52,470
2016 Aksiyon Özel Efekt 8.4 792

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Özel Efekt 7.2 322,133

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Özel Efekt 5.3 159,749

Sabotaj
2014 Aksiyon Özel Efekt 5.7 53,511
2014 Aksiyon Özel Efekt 6.2 199,439

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Özel Efekt 6.3 148,363

Pasifik Savaşı
2013 Aksiyon Özel Efekt 6.9 429,308

Genç Çıraklar
2013 Komedi Özel Efekt 6.3 174,267
2013 Biyografi Özel Efekt 7.0 30,058

Kimlik Hırsızı
2013 Komedi Özel Efekt 5.7 109,398

Tutsak
2013 Suç Özel Efekt 8.1 490,058

Koleksiyoncu 2
2012 Korku Özel Efekt 6.1 40,492

Kanunsuzlar
2012 Suç Özel Efekt 7.3 206,312

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Özel Efekt 5.4 67,605

Gerçeğe Çağrı
2012 Aksiyon Özel Efekt 6.3 221,232

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Özel Efekt 5.7 6,994
2011 Komedi Özel Efekt 5.9 41,531

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Özel Efekt 5.6 243,983

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Özel Efekt 7.3 317,379

Ajan Salt
2010 Aksiyon Özel Efekt 6.4 268,305

Zırhlı Kuvvetler
2009 Aksiyon Dublör 5.7 26,438

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Özel Efekt 5.7 48,828

Ölüm Yarışı
2008 Aksiyon Özel Efekt
Dublör
6.4 181,606

Demir Adam
2008 Aksiyon Dublör 7.9 801,938

Kara Şimşek
2008 Gizem Özel Efekt 6.0 7,316

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Dublör 6.5 199,203

Bitirim İkili 3
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.2 135,107

İleri
2007 Aksiyon Özel Efekt 6.2 135,686

Destansı Bir Film
2007 Macera Özel Efekt 2.3 95,570

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Özel Efekt 7.1 108,880

Noel Baba 3
2006 Macera Özel Efekt 4.7 25,872
2005 Komedi Dublör 7.6 195,455

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Özel Efekt 6.2 69,164

Ada
2005 Aksiyon Dublör 6.9 281,914

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Dublör 5.1 70,763

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Özel Efekt 6.3 95,769

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Dublör
Özel Efekt
5.9 220,118

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Dublör
Özel Efekt
7.2 460,715
2002 Dram Özel Efekt 6.2 72,879
2001 Fantastik Özel Efekt    

Balon çocuk
2001 Macera Özel Efekt 5.6 27,712

Şanslı Sayılar
2000 Komedi Dublör
Özel Efekt
5.0 8,630

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Özel Efekt 6.4 142,803

Üç Kral
1999 Aksiyon Özel Efekt 7.1 148,808
1999 Korku Özel Efekt 6.2 58,685

Aşk Mektubu
1999 Dram Özel Efekt 6.2 32,084

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Özel Efekt 7.5 111,320

Asker
1998 Aksiyon Özel Efekt 6.0 47,446

Truman Şov
1998 Dram Özel Efekt 8.1 787,987
1997 Macera Özel Efekt 4.7 83,229

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Dublör
Çeşitli
3.8 66,270

Havada Panik
1997 Aksiyon Özel Efekt 4.8 9,477
1997 Dram Özel Efekt 7.1 22

Kasırga
1996 Aksiyon Özel Efekt 6.3 156,945

Kaya
1996 Aksiyon Özel Efekt 7.4 282,773

Su Dünyası
1995 Aksiyon Özel Efekt 6.1 159,603
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018