Giriş Kayıt
Sylvia Walker-Wilson

Sylvia Walker-Wilson


Yapım Yöneticisi

Sylvia Walker-Wilson, yapım yöneticisi. Şanslı Biri (2012), Aşk Tarifi (2007), Shine (1996), John Adams (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şanslı Biri
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.5 86,982
2008 Biyografi Yapım Yöneticisi 8.7 17,430

Aşk Tarifi
2007 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 63,248

Gizemli Kasaba
2005 Dram Yapım Yöneticisi    
2002 Aksiyon Yapım Yöneticisi 5.4 5,701
2001 Dram Yapım Yöneticisi 6.4 9,517
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 12,645
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 1,662
1997 Bilim-Kurgu Yapım Yöneticisi    
1997 Yapım Yöneticisi 5.9 383

Cennet Yolu
1997 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 4,304
1996 Biyografi Yapım Yöneticisi 7.7 46,132
1995 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 221

Sirenler
1994 Komedi Çeşitli 5.8 8,780
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 5.4 5,291

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Yapım Yöneticisi 6.5 24,375
1992 Macera Yapım Yöneticisi 7.2 2,690

Siyah Kaftan
1991 Macera Yapım Yöneticisi 7.1 5,409
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,146) Blade Runner 2049 (3,632) Jigsaw (2,600) Geostorm (2,395) Last Flag Flying (1,737) The Man from Earth: Holocene (1,509) Dunkirk (1,362) It (1,083) The Foreigner (1,047) Justice League (834)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,951) Shameless (6,452) Black Mirror (6,039) Star Trek: Discovery (3,619) The Big Bang Theory (3,394) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,209) Supernatural (3,149) The X Files (2,143) The Gifted (2,041) The Blacklist (1,645)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018