Giriş Kayıt
Travis Walker

Travis Walker


Kameraman

Travis Walker, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Komedi Kameraman 4.4 130
2002 Dram Kameraman 6.5 2,059
2001 Suç Kameraman 7.8 5
2000 Komedi Kameraman 5.8 1,747
1999 Suç Kameraman 6.4 462
1997 Aksiyon Kameraman    
1993 Korku Kameraman 4.9 1,391
Dizi Altyazıları
Vikings (13,579) Shameless (7,051) Black Mirror (5,959) The Flash (4,234) Star Trek: Discovery (2,346) The Big Bang Theory (1,586) Bron/Broen (1,152) Supergirl (1,139) Black Lightning (1,079) Stranger Things (1,067)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018