Giriş Kayıt
Tommy D. Walker

Tommy D. Walker


Kameraman

Tommy D. Walker, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Biyografi Kameraman 6.5 1,650

Yağmurcu
1997 Suç Kameraman 7.1 50,157
1997 Dram Kameraman 6.4 4,657
1996 Komedi Kameraman 6.9 2,715
1994 Komedi Kameraman 5.4 9,271
1993 Macera Kameraman 6.2 5,425

Şirket
1993 Gerilim Kameraman 6.8 95,793
1991 Komedi Kameraman 5.7 9,177
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017