Giriş Kayıt
Tommy D. Walker

Tommy D. Walker


Kameraman

Tommy D. Walker, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Biyografi Kameraman 6.5 1,650

Yağmurcu
1997 Suç Kameraman 7.1 50,521
1997 Dram Kameraman 6.4 4,657
1996 Komedi Kameraman 6.9 2,715
1994 Komedi Kameraman 5.4 9,315
1993 Macera Kameraman 6.2 5,461

Şirket
1993 Gerilim Kameraman 6.8 96,394
1991 Komedi Kameraman 5.8 9,248
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017