Giriş Kayıt
Stuart Walker

Stuart Walker (85)


Yapım Tasarımcısı

Stuart Walker, 05 Mart 1932 doğumlu yapım tasarımcısı. A Private Function (1984), Captives (1994), The Revengers' Comedies (1998), Hollow Reed (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1932
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 78 Komedi Yapım Tasarımcısı 5.3 308
2005 73 Dram Yapım Tasarımcısı    
2004 72 Suç Yapım Tasarımcısı    
2003 71 Suç Yapım Tasarımcısı    
1998 66 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.2 1,445
1996 64 Dram Yapım Tasarımcısı 7.4 950
1994 62 Suç Yapım Tasarımcısı 6.4 1,881
1991 59 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.3 472
1990 Biyografi Yapım Tasarımcısı    
1984 52 Komedi Yapım Tasarımcısı 6.6 1,926
1983 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 74
1970 Dram Yapım Tasarımcısı 7.7 150
1967 Dram Yapım Tasarımcısı    
1963 Macera Yapım Tasarımcısı 8.5 28,950
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017