Giriş Kayıt
Steven Lynn Walker

Steven Lynn Walker


Kameraman, Özel Efekt

Steven Lynn Walker, kameraman, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İki Eli Kanda
2016 Suç Kameraman 7.6 156,759
2016 Macera Kameraman 6.6 64,437
2012 Aksiyon Özel Efekt 8.3 24,151
2010 Dram Kameraman 4.8 7,098

Yolun Sonu : Adalet
2007 Aksiyon Kameraman    

Teksas Katliamı: Başlangıç
2006 Korku Kameraman 5.9 61,928
2006 Aksiyon Kameraman 4.2 687

Ahmaklar
2006 Macera Kameraman 6.6 124,526
2005 Suç Kameraman 6.4 1,094

Dr. T Ve Kadınları
2000 Komedi Kameraman 4.6 16,232

Korkunç Politika
1999 Suç Kameraman 7.2 73,542
1997 Dram Kameraman 7.2 11,689
1992 Biyografi Kameraman 5.5 1,198
1985 Dram Çeşitli 7.6 3,055
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018