Giriş Kayıt
Stephen Walker

Stephen Walker


Stephen Walker, Wire in the Blood (2002), (2004) Shameless (2004), (1999) Queer as Folk (1999), (2008) Place of Execution (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kader Taşı
2008 Macera Çeşitli 6.8 2,928
2008 Dram Çeşitli 7.5 833
2004 Komedi Çeşitli 8.1 11,954
2003 Suç Çeşitli 7.0 648
2002 Suç Çeşitli 8.4 5,815
1999 Dram Çeşitli 8.1 4,647
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017