Giriş Kayıt
Stephen Walker

Stephen Walker


Stephen Walker, Wire in the Blood (2002), (2004) Shameless (2004), (1999) Queer as Folk (1999), (2008) Place of Execution (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kader Taşı
2008 Macera Çeşitli 6.8 3,151
2008 Dram Çeşitli 7.5 833
2004 Komedi Çeşitli 8.1 12,145
2003 Suç Çeşitli 7.0 648
2002 Suç Çeşitli 8.4 5,829
1999 Dram Çeşitli 8.1 4,755
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,214) Stronger (4,165) Dunkirk (3,093) Loving Vincent (1,918) Flatliners (1,759) American Made (1,670) It (1,612) Kingsman: The Golden Circle (1,483) Mother! (1,370) The Foreigner (847)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,343) Mr. Robot (6,768) Shameless (5,673) Game of Thrones (3,384) Manhunt: Unabomber (2,844) Peaky Blinders (2,736) Designated Survivor (1,535) Lucifer (1,362) The Big Bang Theory (1,347) Supernatural (1,202)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017