Giriş Kayıt
Shane Walker

Shane Walker


Sesler, Sanat Bölümü

Shane Walker, sesler, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.2 437
2001 Aksiyon Sesler    
1998 Dram Sesler 6.8 182
1995 Macera Sesler 6.8 100,004
1995 Aksiyon Sesler    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017