Giriş Kayıt
Shane Walker

Shane Walker


Sesler, Sanat Bölümü

Shane Walker, sesler, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.2 437
1998 Dram Sesler 6.8 182
1996 Aksiyon Sesler 7.1 496
1995 Macera Sesler 6.8 101,243
1995 Aksiyon Sesler    
Dizi Altyazıları
Shameless (5,863) Vikings (4,312) Game of Thrones (3,175) Mr. Robot (2,332) Supernatural (1,875) Lucifer (1,547) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,411) Arrow (1,345) Manhunt: Unabomber (1,316)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017