Giriş Kayıt
Seth T. Walker

Seth T. Walker (60)


Oyuncu

Seth T. Walker, 19 Kasım 1956 Fitchburg, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Yeni Başlangıçlar (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1956
Doğum Yeri: Fitchburg, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Seth Walker
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Başlangıçlar
2010 54 Komedi Oyuncu 7.2 76,645

Bay ve Bayan Smith
2005 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 366,961
2005 Suç Oyuncu 6.9 21,917
1997 41 Komedi Oyuncu 5.9 35,132
1988 32 Komedi Oyuncu 5.9 1,055
Film Altyazıları
Live by Night (12,811) Resident Evil: The Final Chapter (5,946) Why Him? (5,507) Rogue One (4,017) Patriots Day (3,183) Assassin's Creed (3,021) Hidden Figures (3,006) Paterson (2,206) Allied (2,195) Split (2,191)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,132) The 100 (3,731) Legion (3,198) Into the Badlands (2,879) The Originals (2,608) The Last Kingdom (2,279) Arrow (2,052) Vikings (1,873) The Expanse (1,781) Designated Survivor (1,773)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017