Giriş Kayıt
Seth T. Walker

Seth T. Walker (61)


Oyuncu

Seth T. Walker, 19 Kasım 1956 Fitchburg, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Yeni Başlangıçlar (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1956
Doğum Yeri: Fitchburg, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Seth Walker
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Başlangıçlar
2010 54 Komedi Oyuncu 7.2 80,327

Bay ve Bayan Smith
2005 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 388,459
2005 Suç Oyuncu 7.0 22,814
1997 41 Komedi Oyuncu 5.9 37,146
1988 32 Komedi Oyuncu 5.9 1,055
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,686) Stargate Origins (2,995) Vikings (2,920) Black Mirror (2,659) American Crime Story (1,467) The X Files (1,428) Star Trek: Discovery (1,245) Supernatural (1,231) McMafia (1,116) Altered Carbon (1,102)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018