Giriş Kayıt
Seth T. Walker

Seth T. Walker (61)


Oyuncu

Seth T. Walker, 19 Kasım 1956 Fitchburg, Massachusetts, ABD doğumlu oyuncu. Yeni Başlangıçlar (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Kasım 1956
Doğum Yeri: Fitchburg, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Seth Walker
Burcu: Akrep
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yeni Başlangıçlar
2010 54 Komedi Oyuncu 7.2 79,410

Bay ve Bayan Smith
2005 49 Aksiyon Oyuncu 6.5 382,821
2005 Suç Oyuncu 7.0 22,564
1997 41 Komedi Oyuncu 5.9 36,515
1988 32 Komedi Oyuncu 5.9 1,055
Dizi Altyazıları
Vikings (13,545) Supernatural (5,723) Mr. Robot (5,324) The Big Bang Theory (4,565) Gotham (3,512) Game of Thrones (3,337) Arrow (2,522) The Flash (2,443) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,309) Shameless (2,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017