Giriş Kayıt
Sandy Walker

Sandy Walker


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Sandy Walker, sanat bölümü, set dekoratörü. (2004) Efsane (2004), (2001) Şeytan Kadın (2001), (2009) Aşk Olur (2009), (2002) Evden Eve (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Set Dekoratörü    

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Set Dekoratörü 7.9 30,993

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 189,237
2016 Macera Sanat Bölümü 6.4 60,523

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 151,372
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 6.8 200,420

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Set Dekoratörü 4.1 258,883

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 62,875
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 328,757
2013 Macera Set Dekoratörü 6.6 1,203

Dehşet Kapanı
2012 Korku Sanat Bölümü 7.0 312,190

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 395,067

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 450,229

A Takımı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 225,652
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 309,685

Aşk Olur
2009 Dram Sanat Bölümü 5.6 27,477

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Set Dekoratörü 6.6 406,364
2008 Suç Set Dekoratörü 6.1 1,655

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 3.8 40,389

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 227,371
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 5.1 113,658

Özel Birlik
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 5.3 5,067

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 Dram Set Dekoratörü    
2005 Aksiyon Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
2.9 31,719

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 95,043

Efsane
2004 Dram Sanat Bölümü 7.5 40,207

Son Durak 2
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 132,001

Bekarlığa Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.6 15,011

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 29,168

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.8 20,874

Evden Eve
2002 Dram Sanat Bölümü 7.9 3,460

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.6 65,089

Şeytan Kadın
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.9 35,131

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 106,198

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.2 203,286

Soygun
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 33,622

Çifte Tehlike
1999 Suç Sanat Bölümü 6.4 61,457
1999 Suç Sanat Bölümü    

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.1 14,163
1997 Dram Sanat Bölümü 6.4 95
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018