Giriş Kayıt
Sandy Walker

Sandy Walker


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Sandy Walker, sanat bölümü, set dekoratörü. (2004) Efsane (2004), (2001) Şeytan Kadın (2001), (2009) Aşk Olur (2009), (2002) Evden Eve (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Set Dekoratörü    

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Set Dekoratörü 7.9 27,462

Star Trek Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 176,053
2016 Macera Sanat Bölümü 6.4 55,028

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 146,155
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 6.9 193,083

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Set Dekoratörü 4.1 248,343

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 61,003
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 322,321
2013 Macera Set Dekoratörü 6.6 1,203

Dehşet Kapanı
2012 Korku Sanat Bölümü 7.0 301,379

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 386,850

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 436,201

A Takımı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 221,472
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 302,088

Aşk Olur
2009 Dram Sanat Bölümü 5.6 26,245

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Set Dekoratörü 6.7 395,239
2008 Suç Set Dekoratörü 6.1 1,655

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 3.8 39,843

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 222,693
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 5.1 111,891

Özel Birlik
2006 Aksiyon Set Dekoratörü    

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 Dram Set Dekoratörü    
2005 Aksiyon Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
2.9 31,145

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 92,785

Efsane
2004 Dram Sanat Bölümü 7.5 38,964

Son Durak 2
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 128,301

Bekarlığa Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.6 14,555

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 28,472

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.8 20,261

Evden Eve
2002 Dram Sanat Bölümü 7.9 3,460

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.6 64,291

Şeytan Kadın
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.9 34,444

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 104,343

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.2 198,083

Soygun
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 32,920

Çifte Tehlike
1999 Suç Sanat Bölümü 6.4 59,941
1999 Suç Sanat Bölümü    

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.1 13,493
1997 Dram Sanat Bölümü 6.4 95
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (116,470) Rick and Morty (4,330) The Defenders (3,328) The Strain (3,003) Suits (1,909) Mr. Mercedes (1,304) The Sinner (1,124) Fargo (1,116) The Last Ship (1,065) Breaking Bad (992)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017