Giriş Kayıt
Sandy Walker

Sandy Walker


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Sandy Walker, sanat bölümü, set dekoratörü. (2004) Efsane (2004), (2001) Şeytan Kadın (2001), (2009) Aşk Olur (2009), (2002) Evden Eve (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Set Dekoratörü    

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2017 Macera Set Dekoratörü 7.9 28,499

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 180,876
2016 Macera Sanat Bölümü 6.4 56,752

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 147,801
2015 Aksiyon Set Dekoratörü 6.9 195,156

Grinin Elli Tonu
2015 Dram Set Dekoratörü 4.1 250,729

Yedinci Oğul
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 61,545
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 324,331
2013 Macera Set Dekoratörü 6.6 1,203

Dehşet Kapanı
2012 Korku Sanat Bölümü 7.0 305,219

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 389,452

Maymunlar Cehennemi: Başlangıç
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 440,980

A Takımı
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 222,855
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 304,421

Aşk Olur
2009 Dram Sanat Bölümü 5.6 26,971

X-Men Başlangıç: Wolverine
2009 Aksiyon Set Dekoratörü 6.7 398,804
2008 Suç Set Dekoratörü 6.1 1,655

Özgürlük Savaşçısı
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 3.8 39,982

Fantastik 4: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi
2007 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 224,124
2006 Aksiyon Set Dekoratörü 5.1 112,470

Özel Birlik
2006 Aksiyon Set Dekoratörü    

Kadın Olmak Suç Mu?
2006 Dram Set Dekoratörü    
2005 Aksiyon Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
2.9 31,145

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 3.3 93,521

Efsane
2004 Dram Sanat Bölümü 7.5 39,262

Son Durak 2
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 129,524

Bekarlığa Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 5.6 14,913

Ajan Cody Banks
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 28,724

Hayatın Hakkını Ver
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.8 20,549

Evden Eve
2002 Dram Sanat Bölümü 7.9 3,460

Elim Belim Bağlı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.6 64,522

Şeytan Kadın
2001 Komedi Sanat Bölümü 5.9 34,444

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 104,966

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Sanat Bölümü 6.2 199,822

Soygun
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 33,029

Çifte Tehlike
1999 Suç Sanat Bölümü 6.4 60,415
1999 Suç Sanat Bölümü    

Sayı Kralı Buddy
1997 Komedi Sanat Bölümü 5.1 13,493
1997 Dram Sanat Bölümü 6.4 95
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017