Giriş Kayıt
Robert Walker

Robert Walker (69)


Kameraman

Robert T. Walker, 14 Nisan 1908 Peterborough, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu kameraman. Indiscreet (1958), The Inn of the Sixth Happiness (1958), Anna Karenina (1948), Island in the Sun (1957) gibi yapımlarla biliniyor.17 Temmuz 1977 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Robert T. Walker
Doğum Tarihi: 14 Nisan 1908
Ölüm Tarihi: 17 Temmuz 1977
Doğum Yeri: Peterborough, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 51 Dram Kameraman 6.9 366
1958 50 Komedi Kameraman 6.6 704
1958 50 Biyografi Kameraman 7.3 3,748
1958 50 Komedi Kameraman 6.8 6,110

Küçük Kulübe
1957 49 Komedi Kameraman 5.8 600
1957 49 Dram Kameraman 6.2 798
1954 46 Suç Kameraman 6.3 78
1950 42 Komedi Kameraman 6.3 93

Harp Gelini
1949 41 Komedi Kameraman 7.1 6,261
1948 40 Dram Kameraman 6.7 2,010
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,799) The Foreigner (6,854) Stronger (5,850) Flatliners (4,828) Dunkirk (3,793) Beyond Skyline (3,013) American Made (2,492) Kingsman: The Golden Circle (2,198) It (2,011) Loving Vincent (1,872)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017