Giriş Kayıt
Ricardo Walker

Ricardo Walker


Yönetmen Asistanı

Ricardo Walker, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Richard Walker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Macera Yönetmen Asistanı 4.0 732
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 486
1982 Komedi Yönetmen Asistanı    

Kör Adam
1971 Yönetmen Asistanı 6.5 793
1970 Korku Yönetmen Asistanı 6.4 2,307
Film Altyazıları
Baywatch (15,716) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,299) Dangal (2,541) 6 Days (2,514) Dunkirk (2,347) Lady Macbeth (2,342) Security (1,917) King Arthur: Legend of the Sword (1,418) Wakefield (1,362) Alien: Covenant (1,093)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (129,155) The Defenders (5,699) Rick and Morty (4,245) The Strain (2,920) Suits (2,100) The Sinner (1,651) Mr. Mercedes (1,477) Fargo (1,271) Breaking Bad (1,107) Preacher (1,016)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017