Giriş Kayıt
Phil Walker

Phil Walker


Kameraman

Phil Walker, kameraman. Notorious (2016), (1986) Karateci Çocuk 2 (1986), (1991) Kızıma Dokunma (1991), (1985) Gece Yarısı (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.7 3,778
2012 Aksiyon Kameraman 5.1 30,123
2006 Aksiyon Kameraman 7.0 264,849

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Kameraman 7.5 320,710

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Kameraman 7.7 293,063
2002 Aksiyon Kameraman 7.5 5,063
1995 Fantastik Kameraman 4.3 1,845

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Kameraman 6.4 26,054
1989 Dram Kameraman 6.1 3,106
1988 Komedi Kameraman 5.9 1,055
1988 Komedi Kameraman 5.5 2,231
1988 Komedi Kameraman 5.9 3,405
1987 Komedi Kameraman 6.0 446
1986 Aksiyon Kameraman 5.5 8,577

Karateci Çocuk 2
1986 Aksiyon Kameraman 5.9 61,784
1985 Komedi Kameraman 5.4 826

Gece Yarısı
1985 Aksiyon Kameraman 6.5 8,966
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018