Giriş Kayıt
Phil Walker

Phil Walker


Kameraman

Phil Walker, kameraman. Notorious (2016), (1986) Karateci Çocuk 2 (1986), (1991) Kızıma Dokunma (1991), (1985) Gece Yarısı (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.7 3,639
2012 Aksiyon Kameraman 5.1 29,745
2006 Aksiyon Kameraman 7.0 259,870

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Kameraman 7.6 314,287

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Kameraman 7.7 287,086
2002 Aksiyon Kameraman 7.5 5,063
1995 Fantastik Kameraman 4.3 1,845

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Kameraman 6.4 25,236
1989 Dram Kameraman 6.1 3,106
1988 Komedi Kameraman 5.9 1,055
1988 Komedi Kameraman 5.5 2,189
1988 Komedi Kameraman 5.9 3,292
1987 Komedi Kameraman 6.0 446
1986 Aksiyon Kameraman 5.5 8,577

Karateci Çocuk 2
1986 Aksiyon Kameraman 5.9 58,999
1985 Komedi Kameraman 5.4 826

Gece Yarısı
1985 Aksiyon Kameraman 6.5 8,562
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,139) Dunkirk (4,009) Stronger (3,014) It (2,226) Mother! (1,524) American Made (1,509) Loving Vincent (1,432) Kingsman: The Golden Circle (1,392) Flatliners (685) The Foreigner (665)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,143) Shameless (6,231) Mr. Robot (5,269) Game of Thrones (3,320) Peaky Blinders (2,238) Manhunt: Unabomber (2,176) Lucifer (1,759) Designated Survivor (1,636) Supernatural (1,420) The Big Bang Theory (1,163)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017