Giriş Kayıt
Phil Walker

Phil Walker


Kameraman

Phil Walker, kameraman. Notorious (2016), (1986) Karateci Çocuk 2 (1986), (1991) Kızıma Dokunma (1991), (1985) Gece Yarısı (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kameraman 6.7 3,590
2012 Aksiyon Kameraman 5.1 29,629
2006 Aksiyon Kameraman 7.0 258,616

Tetikçinin Gecesi
2004 Suç Kameraman 7.6 312,738

Gazap Ateşi
2004 Aksiyon Kameraman 7.7 285,600
2002 Aksiyon Kameraman 7.5 5,063
1995 Fantastik Kameraman 4.3 1,845

Kızıma Dokunma
1991 Komedi Kameraman 6.4 25,167
1989 Dram Kameraman 6.1 3,106
1988 Komedi Kameraman 5.9 1,055
1988 Komedi Kameraman 5.5 2,168
1988 Dram Kameraman 5.8 3,080
1987 Komedi Kameraman 6.0 446
1986 Aksiyon Kameraman 5.5 8,577

Karateci Çocuk 2
1986 Aksiyon Kameraman 5.9 58,516
1985 Komedi Kameraman 5.4 826

Gece Yarısı
1985 Aksiyon Kameraman 6.5 8,438
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017