Giriş Kayıt
Pauline Walker

Pauline Walker


Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü, Kostümcü, Yapım Yöneticisi

Pauline Walker, yönetmen asistanı, sanat bölümü, kostümcü, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 398
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.3 107
2013 Yönetmen Asistanı 7.4 497
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 144
2012 Suç Yönetmen Asistanı 8.4 9,003
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 819
2008 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 75
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 330

Matrix
1999 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.7 1,367,700
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 1,974

Komşular
1985 Dram Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
5.6 4,072

Çılgın Maks 2: Savaşcı
1981 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 145,849
Dizi Altyazıları
Vikings (16,700) Black Mirror (5,410) The Flash (4,717) Shameless (4,214) Supernatural (2,820) The Big Bang Theory (2,653) The Blacklist (1,461) Star Trek: Discovery (1,393) Knightfall (1,187) Black Lightning (1,179)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018