Giriş Kayıt
Pauline Walker

Pauline Walker


Yönetmen Asistanı, Sanat Bölümü, Kostümcü

Pauline Walker, yönetmen asistanı, sanat bölümü, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yönetmen Asistanı 7.4 187
2015 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 58
2013 Yönetmen Asistanı 7.4 497
2013 Komedi Yönetmen Asistanı 7.3 144
2012 Suç Yönetmen Asistanı 8.4 8,221
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 819
2008 Dram Yönetmen Asistanı 7.2 75
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 7.2 330

Matrix
1999 Aksiyon Kostüm Bölümü 8.7 1,328,134
1985 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 1,974

Çılgın Maks 2: Savaşcı
1981 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 142,669
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017