Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Paul Walker

Paul Walker (40)


Oyuncu, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Paul William Walker IV
Doğum Tarihi:
12 Eylül 1973 (Çarşamba)
Ölüm Tarihi:
30 Kasım 2013 (Cumartesi)
Doğum Yeri:
Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi:
Paul W. Walker
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.86 m
9.2 (122 Oy)
  • Currently 183.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu
7.3 250,378
2014 Oyuncu    

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu
5.7 31,120
2014 Komedi Oyuncu    

Hızlı ve Korkusuz
2013 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.9 11,995

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 295,866

Yaşam Savaşı
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 22,146

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.9 8,395
2012 Belgesel Oyuncu 7.2 38

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 279,531

Hırsızlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 46,354
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 62

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 199,085
2008 Komedi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.2 13,618

Bobby Z
2007 Aksiyon Oyuncu 5.9 11,903
2007 Komedi Oyuncu 2.8 440

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Oyuncu 7.1 100,094

Kutup Macerası
2006 Macera Oyuncu 7.3 48,086

Kaçış
2006 Aksiyon Oyuncu 7.4 87,911

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Oyuncu 5.8 62,798
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Yeni Yıl
2004 Dram Oyuncu 6.3 6,817

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 52,509
2003 Komedi Oyuncu 7.4 10,150

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu 5.8 187,441

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.6 52,683

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Oyuncu 6.7 266,531

Saklı Seçilmişler
2000 Suç Oyuncu 5.6 26,569

Yıkıntı Saray
1999 Dram Oyuncu 6.4 18,522

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Oyuncu 5.8 65,920

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.4 34,803

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Oyuncu 7.5 101,863

Çılgın Kardeşler
1998 Komedi Oyuncu 3.9 2,241
1995 Dram Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1987 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 261
1986 Komedi Oyuncu 4.8 1,743
1984 Dram Oyuncu 6.6 2,656

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.1 4,367
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016