Giriş Kayıt

Paul Walker (40)


Oyuncu, Yapımcı
9.2 (105 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Paul William Walker IV
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1973 (Çarşamba)
Ölüm Tarihi: 30 Kasım 2013 (Cumartesi)
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul W. Walker
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu:1.86 m
Resimleri (44)
Hayranlar (268 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.1 4,027
1984 Dram Oyuncu 6.6 2,422
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,858

Yıkıntı Saray
1999 Dram Oyuncu 6.4 17,645

Çılgın Kardeşler
1998 Komedi Oyuncu 3.9 2,159

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Oyuncu 7.5 96,312

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.4 33,147

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Oyuncu 5.8 60,884

Saklı Seçilmişler
2000 Suç Oyuncu 5.6 25,325

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.6 49,759

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Oyuncu 6.7 239,574

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 50,364

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu 5.8 164,708

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Oyuncu 5.8 59,219
2003 Komedi Oyuncu 7.4 8,869

Yeni Yıl
2004 Dram Oyuncu 6.3 6,307

Kutup Macerası
2006 Macera Oyuncu 7.3 44,258

Kaçış
2006 Aksiyon Oyuncu 7.5 84,743

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Oyuncu 7.1 95,147
2008 Dram Oyuncu 6.2 12,239

Bobby Z
2007 Aksiyon Oyuncu 5.9 11,055
2005 Talk-Show Oyuncu 5.4 162
1995 Dram Oyuncu    

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 175,054

Hırsızlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 43,075

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 5.7 26,574
2012 Belgesel Oyuncu 6.6 41
2007 Komedi Oyuncu 2.6 404

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 251,961
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 52

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 5.9 7,507

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 265,112

Hızlı ve Korkusuz
2013 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 4.9 10,672
2008 Komedi Oyuncu    

Yaşam Savaşı
2013 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.5 19,929

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.6 175,300
2014 Komedi Oyuncu    
2014 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015