Paul Walker (40)


Oyuncu, Yapımcı
9.2 (87 Oy)
  • Currently 183.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Paul William Walker IV
Doğum Tarihi: 13 Eylül 1973 (Perşembe)
Ölüm Tarihi: 30 Kasım 2013 (Cumartesi)
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul W. Walker
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu:1.86 m
Resimleri (36)
Hayranlar (244 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.1 3,652
1984 Dram Oyuncu 6.5 2,094
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,291

Yıkıntı Saray
1999 Dram Oyuncu 6.4 16,786

Çılgın Kardeşler
1998 Komedi Oyuncu 3.8 2,056

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Oyuncu 7.5 91,137

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.4 31,459

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Oyuncu 5.8 55,514

Saklı Seçilmişler
2000 Suç Oyuncu 5.5 23,952

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.6 46,771

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Oyuncu 6.6 203,210

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 48,147

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu 5.7 134,590

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Oyuncu 5.8 54,886
2003 Komedi Oyuncu 7.3 7,903

Yeni Yıl
2004 Dram Oyuncu 6.3 5,664

Kutup Macerası
2006 Macera Oyuncu 7.3 40,539

Kaçış
2006 Aksiyon Oyuncu 7.5 81,442

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Oyuncu 7.1 88,878
2008 Dram Oyuncu 6.2 10,831

Bobby Z
2007 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,869
2005 Talk-Show Oyuncu 5.7 136
1995 Dram Oyuncu 5.9 69

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 144,918

Hırsızlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 39,642

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 5.7 14,537
2012 Belgesel Oyuncu 6.8 37
2007 Komedi Oyuncu 2.6 343

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 217,093
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 47

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 5.8 6,126

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 222,604

Hızlı ve Korkusuz
2013 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 4.8 8,679
2008 Komedi Oyuncu 2.3 114

Yaşam Savaşı
2013 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.5 15,044

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür    
2014 Komedi Oyuncu 5.8 182
2014 Oyuncu 7.0 182