Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Paul Walker

Paul Walker (40)


Oyuncu, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Paul William Walker IV
Doğum Tarihi:
12 Eylül 1973 (Çarşamba)
Ölüm Tarihi:
30 Kasım 2013 (Cumartesi)
Doğum Yeri:
Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi:
Paul W. Walker
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.86 m
9.2 (124 Oy)
  • Currently 184/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu
7.3 250,378
2014 Oyuncu    

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu
5.7 31,849
2014 Komedi Oyuncu    

Hızlı ve Korkusuz
2013 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.9 12,215

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 299,989

Yaşam Savaşı
2013 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.5 22,469

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.9 8,522
2012 Belgesel Oyuncu 7.2 38

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 283,530

Hırsızlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 46,813
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 62

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 202,484
2008 Komedi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.2 13,806

Bobby Z
2007 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,032
2007 Komedi Oyuncu 2.8 444

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Oyuncu 7.1 100,973

Kutup Macerası
2006 Macera Oyuncu 7.3 48,633

Kaçış
2006 Aksiyon Oyuncu 7.4 88,432

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Oyuncu 5.8 63,412
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Yeni Yıl
2004 Dram Oyuncu 6.3 6,861

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 52,924
2003 Komedi Oyuncu 7.4 10,150

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu 5.9 190,885

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.6 53,230

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Oyuncu 6.7 271,018

Saklı Seçilmişler
2000 Suç Oyuncu 5.6 26,787

Yıkıntı Saray
1999 Dram Oyuncu 6.4 18,656

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Oyuncu 5.8 66,884

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.4 35,216

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Oyuncu 7.5 103,258

Çılgın Kardeşler
1998 Komedi Oyuncu 3.9 2,263
1995 Dram Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1987 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 267
1986 Komedi Oyuncu 4.8 1,776
1984 Dram Oyuncu 6.6 2,656

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.1 4,367
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016