Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Paul Walker

Paul Walker (40)


Oyuncu, Yapımcı

Paul William Walker IV, 12 Eylül 1973 Glendale, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Hızlı ve Öfkeli 6 (2013), Hızlı ve Öfkeli 5 (2011), Hızlı ve Öfkeli 7 (2015), Hızlı Ve Öfkeli (2001) gibi yapımlarla biliniyor.30 Kasım 2013 tarihinde (40 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Paul William Walker IV
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1973
Ölüm Tarihi: 30 Kasım 2013
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul W. Walker
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.86 m
9.2 (128 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu
7.2 289,422
2014 Oyuncu    

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu
5.7 33,369
2014 Komedi Oyuncu    

Hızlı ve Korkusuz
2013 40 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.9 12,469

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 40 Aksiyon Oyuncu 7.1 308,852

Yaşam Savaşı
2013 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.5 23,128

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 40 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.9 8,813
2012 39 Belgesel Oyuncu 7.2 38

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 38 Aksiyon Oyuncu 7.3 292,134

Hırsızlar
2010 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 47,949
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 62

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 209,822
2008 35 Komedi Oyuncu    
2008 35 Dram Oyuncu 6.2 14,168

Bobby Z
2007 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,157
2007 34 Komedi Oyuncu 2.9 446

Atalarımızın Bayrakları
2006 33 Dram Oyuncu 7.1 103,301

Kutup Macerası
2006 33 Macera Oyuncu 7.3 50,529

Kaçış
2006 33 Aksiyon Oyuncu 7.4 89,654

Maviliklere Doğru
2005 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 64,782
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Yeni Yıl
2004 31 Dram Oyuncu 6.3 7,290

Zaman Ötesi
2003 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 53,912
2003 Komedi Oyuncu 7.3 10,977

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 30 Aksiyon Oyuncu 5.9 198,061

Asla Yabancılarla Oynama
2001 28 Dram Oyuncu 6.6 54,608

Hızlı Ve Öfkeli
2001 28 Aksiyon Oyuncu 6.7 279,843

Saklı Seçilmişler
2000 27 Suç Oyuncu 5.6 27,286

Yıkıntı Saray
1999 26 Dram Oyuncu 6.4 19,001

İşte Böyle Bir Kız
1999 26 Komedi Oyuncu 5.8 68,933

Kazanma Hırsı
1999 26 Komedi Oyuncu 6.4 35,971

Yaşamın Renkleri
1998 25 Komedi Oyuncu 7.5 105,605

Çılgın Kardeşler
1998 25 Komedi Oyuncu 3.9 2,288
1995 Dram Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1987 14 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 271
1986 13 Komedi Oyuncu 4.9 1,805
1984 Dram Oyuncu 6.6 2,861

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,560
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017