Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Paul Walker

Paul Walker (40)


Oyuncu, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Paul William Walker IV
Doğum Tarihi:
12 Eylül 1973 (Çarşamba)
Ölüm Tarihi:
30 Kasım 2013 (Cumartesi)
Doğum Yeri:
Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi:
Paul W. Walker
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.86 m
9.2 (121 Oy)
  • Currently 183.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu
7.3 250,378
2014 Oyuncu    

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu
5.7 30,855
2014 Komedi Oyuncu    

Hızlı ve Korkusuz
2013 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
4.9 11,915

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 295,000

Yaşam Savaşı
2013 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.5 22,069

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.9 8,366
2012 Belgesel Oyuncu 7.2 38

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 278,706

Hırsızlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 46,250
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 62

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 198,006
2008 Komedi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.2 13,547

Bobby Z
2007 Aksiyon Oyuncu 5.9 11,887
2007 Komedi Oyuncu 2.8 439

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Oyuncu 7.1 99,878

Kutup Macerası
2006 Macera Oyuncu 7.3 47,994

Kaçış
2006 Aksiyon Oyuncu 7.4 87,795

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Oyuncu 5.8 62,663
2005 Talk-Show Oyuncu 5.6 163

Yeni Yıl
2004 Dram Oyuncu 6.3 6,803

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 52,444
2003 Komedi Oyuncu 7.4 10,102

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu 5.8 186,435

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.6 52,512

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Oyuncu 6.7 265,711

Saklı Seçilmişler
2000 Suç Oyuncu 5.6 26,539

Yıkıntı Saray
1999 Dram Oyuncu 6.4 18,488

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Oyuncu 5.8 65,761

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.4 34,700

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Oyuncu 7.5 101,370

Çılgın Kardeşler
1998 Komedi Oyuncu 3.9 2,233
1995 Dram Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,497
1987 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 261
1986 Komedi Oyuncu 4.8 1,730
1984 Dram Oyuncu 6.6 2,640

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.1 4,355
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016