Giriş Kayıt

Paul Walker (40)


Oyuncu, Yapımcı
9.2 (102 Oy)
  • Currently 184.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Paul William Walker IV
Doğum Tarihi: 13 Eylül 1973 (Perşembe)
Ölüm Tarihi: 30 Kasım 2013 (Cumartesi)
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul W. Walker
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu:1.86 m
Resimleri (36)
Hayranlar (260 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.1 3,927
1984 Dram Oyuncu 6.5 2,325
1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,676

Yıkıntı Saray
1999 Dram Oyuncu 6.4 17,460

Çılgın Kardeşler
1998 Komedi Oyuncu 3.8 2,123

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Oyuncu 7.5 94,786

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.4 32,730

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Oyuncu 5.8 59,320

Saklı Seçilmişler
2000 Suç Oyuncu 5.6 24,951

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.6 48,902

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Oyuncu 6.6 227,421

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 49,768

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu 5.8 154,746

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Oyuncu 5.8 57,638
2003 Komedi Oyuncu 7.4 8,658

Yeni Yıl
2004 Dram Oyuncu 6.3 6,177

Kutup Macerası
2006 Macera Oyuncu 7.3 43,286

Kaçış
2006 Aksiyon Oyuncu 7.5 83,865

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Oyuncu 7.1 93,606
2008 Dram Oyuncu 6.2 11,854

Bobby Z
2007 Aksiyon Oyuncu 5.9 10,730
2005 Talk-Show Oyuncu 5.3 154
1995 Dram Oyuncu    

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 165,563

Hırsızlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 42,185

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 5.7 24,675
2012 Belgesel Oyuncu 6.7 40
2007 Komedi Oyuncu 2.6 385

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 240,508
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 50

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 5.9 7,157

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 252,888

Hızlı ve Korkusuz
2013 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 4.9 10,204
2008 Komedi Oyuncu    

Yaşam Savaşı
2013 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.5 18,849

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 7.9 116,588
2014 Komedi Oyuncu    
2014 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015