Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Paul Walker

Paul Walker (40)


Oyuncu, Yapımcı
Gerçek İsmi:
Paul William Walker IV
Doğum Tarihi:
12 Eylül 1973 (Çarşamba)
Ölüm Tarihi:
30 Kasım 2013 (Cumartesi)
Doğum Yeri:
Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi:
Paul W. Walker
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.86 m
9.2 (125 Oy)
  • Currently 184.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu
7.3 250,378
2014 Oyuncu    

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu
5.7 32,164
2014 Komedi Oyuncu    

Hızlı ve Korkusuz
2013 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.9 12,332

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 301,728

Yaşam Savaşı
2013 Dram Yapımcı
Oyuncu
6.5 22,600

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Oyuncu
Yapımcı
5.9 8,604
2012 Belgesel Oyuncu 7.2 38

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 285,533

Hırsızlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 47,048
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 62

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.7 204,168
2008 Komedi Oyuncu    
2008 Dram Oyuncu 6.2 13,921

Bobby Z
2007 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,103
2007 Komedi Oyuncu 2.8 446

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Oyuncu 7.1 101,400

Kutup Macerası
2006 Macera Oyuncu 7.3 48,950

Kaçış
2006 Aksiyon Oyuncu 7.4 88,638

Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Oyuncu 5.8 63,654
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Yeni Yıl
2004 Dram Oyuncu 6.3 6,883

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 53,097
2003 Komedi Oyuncu 7.4 10,150

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu 5.9 192,501

Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.6 53,520

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Oyuncu 6.7 272,957

Saklı Seçilmişler
2000 Suç Oyuncu 5.6 26,893

Yıkıntı Saray
1999 Dram Oyuncu 6.4 18,715

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Oyuncu 5.8 67,285

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.4 35,372

Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Oyuncu 7.5 103,776

Çılgın Kardeşler
1998 Komedi Oyuncu 3.9 2,272
1995 Dram Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1987 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 272
1986 Komedi Oyuncu 4.9 1,790
1984 Dram Oyuncu 6.6 2,656

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.1 4,367
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016