Paul Walker (40)


Oyuncu, Yapımcı
9.1 (77 Oy)
  • Currently 181.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Gerçek İsmi: Paul William Walker IV
Doğum Tarihi: 13 Eylül 1973 (Perşembe)
Ölüm Tarihi: 30 Kasım 2013 (Cumartesi)
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul W. Walker
Burcu: Başak
Web Sitesi: Facebook | Official Site
Boyu:1.86 m
Resimleri (36)
  • Paul Walker
  • Paul Walker
  • Paul Walker
  • Paul Walker
  • Paul Walker
Hayranlar (218 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
The Young and the Restless
Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 4.8 3,275
The Tonight Show with Jay Leno 1992 Komedi Oyuncu 5.2 6,598
Brokedown Palace
Yıkıntı Saray
1999 Dram Oyuncu 6.3 15,619
Pleasantville
Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Oyuncu 7.5 84,244
Varsity Blues
Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.2 28,662
She's All That
İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Oyuncu 5.6 49,685
The Skulls
Saklı Seçilmişler
2000 Suç Oyuncu 5.4 22,361
Joy Ride
Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.5 42,315
The Fast and the Furious
Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Oyuncu 6.6 190,132
Timeline
Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Oyuncu 5.4 43,798
2 Fast 2 Furious
Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu 5.7 125,227
Into the Blue
Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Oyuncu 5.7 48,451
Ellen: The Ellen DeGeneres Show 2003 Komedi Oyuncu 6.9 6,369
Noel
Yeni Yıl
2004 Dram Oyuncu 6.2 4,829
Eight Below
Kutup Macerası
2006 Macera Oyuncu 7.2 34,952
Running Scared
Kaçış
2006 Aksiyon Oyuncu 7.4 75,011
Flags of Our Fathers
Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Oyuncu 7.1 80,641
The Lazarus Project 2008 Dram Oyuncu 6.0 9,290
The Death and Life of Bobby Z
Bobby Z
2007 Aksiyon Oyuncu 5.7 8,493
Made in Hollywood 2005 Talk-Show Oyuncu 5.4 123
Fast & Furious
Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 134,470
Takers
Hırsızlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.0 34,869
Brick Mansions
Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu    
Air Racers 3D 2012 Belgesel Oyuncu 6.4 32
Stories USA 2007 Komedi Oyuncu 2.3 249
Fast Five
Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 204,141
Expedition Great White 2010 Belgesel Oyuncu 7.8 36
Pawn Shop Chronicles
Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 5.6 3,026
Furious 6
Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 199,947
Vehicle 19
Hızlı ve Korkusuz
2013 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 4.8 7,388
American Breakdown 2008 Komedi Oyuncu 2.3 114
Hours
Yaşam Savaşı
2013 Dram Oyuncu 6.4 7,412
The Oscars 2014 Oyuncu 7.8 1,096
Fast & Furious 7
Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür