Giriş Kayıt
Paul Walker

Paul Walker (40)


Oyuncu, Yapımcı

Paul William Walker IV, 12 Eylül 1973 Glendale, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. Hızlı ve Öfkeli 6 (2013), Hızlı ve Öfkeli 5 (2011), Hızlı ve Öfkeli 7 (2015), Hızlı Ve Öfkeli (2001) gibi yapımlarla biliniyor.30 Kasım 2013 tarihinde (40 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Paul William Walker IV
Doğum Tarihi: 12 Eylül 1973
Ölüm Tarihi: 30 Kasım 2013
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul W. Walker
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu: 1.86 m
9.2 (129 Oy)
  • Currently 184.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (44)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu
7.2 291,574
2014 Oyuncu    

Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu
5.7 33,600
2014 Komedi Oyuncu    

Hızlı ve Korkusuz
2013 40 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
4.9 12,469

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 40 Aksiyon Oyuncu 7.1 310,484

Yaşam Savaşı
2013 40 Dram Oyuncu
Yapımcı
6.5 23,505

Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 40 Aksiyon Yapımcı
Oyuncu
5.9 8,813
2012 39 Belgesel Oyuncu 7.2 38

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 38 Aksiyon Oyuncu 7.3 293,745

Hırsızlar
2010 37 Aksiyon Oyuncu 6.2 48,170
2010 Belgesel Oyuncu 8.0 62

Hızlı ve Öfkeli 4
2009 36 Aksiyon Oyuncu 6.7 211,250
2008 35 Komedi Oyuncu    
2008 35 Dram Oyuncu 6.2 14,406

Bobby Z
2007 34 Aksiyon Oyuncu 5.9 12,157
2007 34 Komedi Oyuncu 2.9 446

Atalarımızın Bayrakları
2006 33 Dram Oyuncu 7.1 103,817

Kutup Macerası
2006 33 Macera Oyuncu 7.3 50,766

Kaçış
2006 33 Aksiyon Oyuncu 7.4 89,824

Maviliklere Doğru
2005 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 65,020
2005 Talk-Show Oyuncu 5.5 166

Yeni Yıl
2004 31 Dram Oyuncu 6.3 7,290

Zaman Ötesi
2003 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 54,071
2003 Komedi Oyuncu 7.3 11,106

Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 30 Aksiyon Oyuncu 5.9 199,450

Asla Yabancılarla Oynama
2001 28 Dram Oyuncu 6.6 54,833

Hızlı Ve Öfkeli
2001 28 Aksiyon Oyuncu 6.7 281,563

Saklı Seçilmişler
2000 27 Suç Oyuncu 5.6 27,391

Yıkıntı Saray
1999 26 Dram Oyuncu 6.4 19,004

İşte Böyle Bir Kız
1999 26 Komedi Oyuncu 5.8 69,360

Kazanma Hırsı
1999 26 Komedi Oyuncu 6.4 36,115

Yaşamın Renkleri
1998 25 Komedi Oyuncu 7.5 105,975

Çılgın Kardeşler
1998 25 Komedi Oyuncu 3.9 2,288
1995 Dram Oyuncu    
1992 Komedi Oyuncu 5.3 8,520
1987 14 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 271
1986 13 Komedi Oyuncu 4.9 1,805
1984 Dram Oyuncu 6.6 2,896

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,582
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017