Paul Walker (40)


Oyuncu, Yapımcı
9.2 (86 Oy)
  • Currently 183/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Gerçek İsmi: Paul William Walker IV
Doğum Tarihi: 13 Eylül 1973 (Perşembe)
Ölüm Tarihi: 30 Kasım 2013 (Cumartesi)
Doğum Yeri: Glendale, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul W. Walker
Burcu: Başak
Web Sitesi: |
Boyu:1.86 m
Resimleri (36)
Hayranlar (240 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
The Young and the Restless
Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.1 3,635
Highway to Heaven 1984 Dram Oyuncu 6.5 2,070
The Tonight Show with Jay Leno 1992 Komedi Oyuncu 5.3 7,253
Brokedown Palace
Yıkıntı Saray
1999 Dram Oyuncu 6.4 16,749
Pleasantville
Yaşamın Renkleri
1998 Komedi Oyuncu 7.5 90,923
Varsity Blues
Kazanma Hırsı
1999 Komedi Oyuncu 6.4 31,359
She's All That
İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Oyuncu 5.8 55,277
The Skulls
Saklı Seçilmişler
2000 Suç Oyuncu 5.5 23,900
Joy Ride
Asla Yabancılarla Oynama
2001 Dram Oyuncu 6.6 46,640
The Fast and the Furious
Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Oyuncu 6.6 201,740
Timeline
Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Oyuncu 5.6 48,031
2 Fast 2 Furious
Daha Hızlı Daha Öfkeli
2003 Aksiyon Oyuncu 5.7 133,365
Into the Blue
Maviliklere Doğru
2005 Aksiyon Oyuncu 5.8 54,746
Ellen: The Ellen DeGeneres Show 2003 Komedi Oyuncu 7.3 7,844
Noel
Yeni Yıl
2004 Dram Oyuncu 6.3 5,650
Eight Below
Kutup Macerası
2006 Macera Oyuncu 7.3 40,428
Running Scared
Kaçış
2006 Aksiyon Oyuncu 7.5 81,265
Flags of Our Fathers
Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Oyuncu 7.1 88,580
The Lazarus Project 2008 Dram Oyuncu 6.2 10,774
The Death and Life of Bobby Z
Bobby Z
2007 Aksiyon Oyuncu 5.9 9,819
Made in Hollywood 2005 Talk-Show Oyuncu 5.6 136
CBS Schoolbreak Special 1995 Dram Oyuncu 5.9 69
Fast & Furious
Hızlı ve Öfkeli 4
2009 Aksiyon Oyuncu 6.6 143,638
Takers
Hırsızlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.2 39,468
Brick Mansions
Yasak Bölge
2014 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür 5.7 13,131
Air Racers 3D 2012 Belgesel Oyuncu 6.8 37
Stories USA 2007 Komedi Oyuncu 2.6 342
Fast Five
Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 215,677
Expedition Great White 2010 Belgesel Oyuncu 7.9 46
Pawn Shop Chronicles
Rehinci Dükkânı Vakaları
2013 Aksiyon Yapımcı, Oyuncu 5.8 6,037
Furious 6
Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Oyuncu 7.2 221,199
Vehicle 19
Hızlı ve Korkusuz
2013 Aksiyon Oyuncu, Yapımcı 4.8 8,584
American Breakdown 2008 Komedi Oyuncu 2.3 114
Hours
Yaşam Savaşı
2013 Dram Yapımcı, Oyuncu 6.5 14,795
Fast & Furious 7
Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Oyuncu, Teşekkür    
2014 MTV Movie Awards 2014 Komedi Oyuncu 5.9 175