Giriş Kayıt
Patricia Walker

Patricia Walker


Sanat Bölümü

Patricia Walker, sanat bölümü. Third Watch (1999), (2015) Daredevil (2015), (2005) Aşk Doktoru (2005), (2007) Dedikoducu Kız (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koruyucular
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.5 58,377

Demir Yumruk
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.7 81,661
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 290,025
2014 Dram Sanat Bölümü 8.2 59,243
2013 Dram Sanat Bölümü 4.4 1,699

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 31,491
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.3 58,654
2010 Komedi Sanat Bölümü 4.8 70

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 107,086

Uluslararası
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 84,432

Söz ve Müzik
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.5 88,250

Dedikoducu Kız
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 131,021

Aşk Doktoru
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 267,227

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.0 33,053

Aşk Masalı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.1 75,067

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 293,317

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 97,192

Forrester'ı Bulmak
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 76,997

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 83,038
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 8,061

Annem Uğruna
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 9,662

Aşkımın Hedefisin
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.0 16,754
1995 Dram Sanat Bölümü 5.6 607

İki Metelik
1995 Dram Sanat Bölümü 6.3 2,780

Şafak Vakti
1993 Aksiyon Sanat Bölümü    

Amerikalılar
1992 Dram Sanat Bölümü 7.8 85,083

Bumerang
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.4 22,318

Süphe Altında
1990 Suç Sanat Bölümü 6.9 32,625

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 Dram Sanat Bölümü 6.9 4,627

Biri Beni
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 7,884
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,987
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018