Giriş Kayıt
Patricia Walker

Patricia Walker


Sanat Bölümü

Patricia Walker, sanat bölümü. Third Watch (1999), (2015) Daredevil (2015), (2005) Aşk Doktoru (2005), (2007) Dedikoducu Kız (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koruyucular
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 42,340
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 68,469
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 270,816
2014 Dram Sanat Bölümü 8.2 53,997
2013 Dram Sanat Bölümü 4.4 1,699

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 30,853
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.3 56,777
2010 Komedi Sanat Bölümü 4.8 70

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 104,121

Uluslararası
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 83,163

Söz ve Müzik
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.5 86,453

Dedikoducu Kız
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 126,814

Aşk Doktoru
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 260,293

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.0 32,431

Aşk Masalı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.1 73,129

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 284,875

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 95,110

Forrester'ı Bulmak
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 75,711

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 81,216
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 7,884

Annem Uğruna
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 9,662

Aşkımın Hedefisin
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.0 16,193
1995 Dram Sanat Bölümü 5.6 607

İki Metelik
1995 Dram Sanat Bölümü 6.3 2,780

Şafak Vakti
1993 Aksiyon Sanat Bölümü    

Amerikalılar
1992 Dram Sanat Bölümü 7.8 82,575

Bumerang
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.4 21,769

Süphe Altında
1990 Suç Sanat Bölümü 6.9 31,623

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 Dram Sanat Bölümü 6.9 4,627

Biri Beni
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 7,876
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,987
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017