Giriş Kayıt
Patricia Walker

Patricia Walker


Sanat Bölümü

Patricia Walker, sanat bölümü. Third Watch (1999), (2015) Daredevil (2015), (2005) Aşk Doktoru (2005), (2007) Dedikoducu Kız (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koruyucular
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.6 47,779

Demir Yumruk
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 75,229
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 280,549
2014 Dram Sanat Bölümü 8.2 56,416
2013 Dram Sanat Bölümü 4.4 1,699

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 31,133
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.3 57,675
2010 Komedi Sanat Bölümü 4.8 70

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 105,367

Uluslararası
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 83,744

Söz ve Müzik
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.5 87,272

Dedikoducu Kız
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 128,713

Aşk Doktoru
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 263,378

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.0 32,711

Aşk Masalı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.1 74,060

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 288,569

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 96,060

Forrester'ı Bulmak
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 76,293

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 81,588
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 7,949

Annem Uğruna
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 9,662

Aşkımın Hedefisin
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.0 16,559
1995 Dram Sanat Bölümü 5.6 607

İki Metelik
1995 Dram Sanat Bölümü 6.3 2,780

Şafak Vakti
1993 Aksiyon Sanat Bölümü    

Amerikalılar
1992 Dram Sanat Bölümü 7.8 83,585

Bumerang
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.4 21,779

Süphe Altında
1990 Suç Sanat Bölümü 6.9 31,783

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 Dram Sanat Bölümü 6.9 4,627

Biri Beni
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 7,884
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,987
Dizi Altyazıları
Vikings (15,748) Shameless (7,310) Black Mirror (6,439) The Flash (4,509) Star Trek: Discovery (2,419) The Big Bang Theory (2,070) Supernatural (1,862) Bron/Broen (1,209) Supergirl (1,194) Stranger Things (1,158)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018