Giriş Kayıt
Patricia Walker

Patricia Walker


Sanat Bölümü

Patricia Walker, sanat bölümü. Third Watch (1999), (2015) Daredevil (2015), (2005) Aşk Doktoru (2005), (2007) Dedikoducu Kız (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Koruyucular
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 14,407
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 60,305
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.7 263,142
2014 Dram Sanat Bölümü 8.2 51,935
2013 Dram Sanat Bölümü 4.4 1,699

Yarının İnsanları
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 30,594
2012 Komedi Sanat Bölümü 7.3 56,155
2010 Komedi Sanat Bölümü 4.8 70

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 103,249

Uluslararası
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 82,823

Söz ve Müzik
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.5 85,865

Dedikoducu Kız
2007 Dram Sanat Bölümü 7.4 125,326

Aşk Doktoru
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 258,228

Helen İle Büyümek
2004 Komedi Sanat Bölümü 6.0 32,036

Aşk Masalı
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.1 72,512

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 283,048

Onurlu Bir Adam
2000 Biyografi Sanat Bölümü 7.2 94,463

Forrester'ı Bulmak
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 75,371

Onaltıncı Raund
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 80,638
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 7.9 7,834

Annem Uğruna
1998 Dram Sanat Bölümü 7.0 9,662

Aşkımın Hedefisin
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.0 16,193
1995 Dram Sanat Bölümü 5.6 607

İki Metelik
1995 Dram Sanat Bölümü 6.3 2,780

Şafak Vakti
1993 Aksiyon Sanat Bölümü    

Amerikalılar
1992 Dram Sanat Bölümü 7.8 81,774

Bumerang
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.4 21,575

Süphe Altında
1990 Suç Sanat Bölümü 6.9 31,288

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 Dram Sanat Bölümü 6.9 4,627

Biri Beni
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 7,528
1986 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,987
Film Altyazıları
Baywatch (14,159) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,431) Security (2,856) Dunkirk (2,197) Dangal (2,189) Lady Macbeth (2,053) Wakefield (1,705) 6 Days (1,661) King Arthur: Legend of the Sword (1,380) Alien: Covenant (1,099)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,504) The Defenders (8,270) Rick and Morty (2,651) Suits (1,794) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,542) The Strain (1,312) Breaking Bad (1,065) Fargo (1,061) The Mist (1,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017