Giriş Kayıt
Oranz Walker

Oranz Walker


Oranz Walker, Atlanta (2016), The Red Road (2014), Hangman (2017), Preacher's Kid (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Taşıma Bölümü 5.1 4,306
2016 Komedi Taşıma Bölümü 8.5 23,358

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 14,712
2014 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 396
2014 Dram Taşıma Bölümü 7.4 4,492
2013 Biyografi Taşıma Bölümü    

Şeytan Düğümü
2013 Biyografi Taşıma Bölümü 6.1 16,833

Boşanma Muamması
2013 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 11,477
2013 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 125
2012 Aile Taşıma Bölümü    

Hayat Sana Güzel
2011 Komedi Taşıma Bölümü 6.3 146,459
2011 Dram Taşıma Bölümü
Çeşitli
   

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Taşıma Bölümü 8.4 730,218
2010 Dram Taşıma Bölümü 4.2 1,886
2010 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 553
2010 Dram Taşıma Bölümü 5.0 646
2009 Macera Taşıma Bölümü 7.7 428,015

Kör Nokta
2009 Biyografi Taşıma Bölümü 7.7 248,344
2009 Dram Taşıma Bölümü 6.2 228
2009 Suç Taşıma Bölümü 6.7 68,178

Vampir Günlükleri
2009 Dram Taşıma Bölümü 7.8 245,634

12 Tuzak
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 24,594

Seni Seviyorum Phillip Morris
2009 Biyografi Taşıma Bölümü 6.6 83,862
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.0 16,325

Ölümün Sesi
2008 Korku Taşıma Bölümü 4.0 28,038

Sokak Dansı
2008 Dram Taşıma Bölümü 6.3 72,873

Tanrının Vadisinde
2007 Suç Taşıma Bölümü 7.2 63,577
2007 Komedi Taşıma Bölümü 4.8 662
2007 Dram Taşıma Bölümü 5.3 20,199
2006 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 9,016

Karambol
2005 Suç Taşıma Bölümü    
2005 Dram Taşıma Bölümü 4.3 1,842

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Taşıma Bölümü    
2004 Biyografi Taşıma Bölümü 6.7 3,398
2004 Gerilim Taşıma Bölümü    

Salak ile Avanak 2
2003 Komedi Taşıma Bölümü 3.4 32,490

Tatlı Sahtekar
2003 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 5,851

Yüksek Ritm
2002 Komedi Taşıma Bölümü 5.7 29,942
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü    
2001 Dram Taşıma Bölümü 7.3 681

Geyik Muhabbeti
2000 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 142,462

Kuzenim Vinny
1992 Komedi Taşıma Bölümü 7.5 90,462
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018