Giriş Kayıt
O'Shana Walker

O'Shana Walker


Kameraman

O'Shana Walker, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aman Tanrım
2007 Komedi Kameraman 5.4 124,957

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Kameraman 5.6 72,966
2004 Komedi Kameraman 5.0 67,741

Seni Koca Yalancı
2002 Macera Kameraman 5.4 31,346

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Kameraman 6.1 57,129

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Kameraman 6.1 83,141
1997 Dram Kameraman 7.3 62,892

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Kameraman 6.5 317,457

Karga 2
1996 Aksiyon Kameraman 4.6 17,177
1996 Dram Kameraman 5.7 4,926
1995 Macera Kameraman 7.6 232,680

Gölge
1994 Aksiyon Kameraman 6.0 20,549
1993 Macera Kameraman 8.1 723,713

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Kameraman 6.5 89,101

Sahne Işıkları
1992 Komedi Kameraman 7.5 8,340
1991 Dram Kameraman 7.5 3,046
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018