Giriş Kayıt
O'Shana Walker

O'Shana Walker


Kameraman

O'Shana Walker, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aman Tanrım
2007 Komedi Kameraman 5.4 121,710

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Kameraman 5.6 71,551
2004 Komedi Kameraman 5.0 65,107

Seni Koca Yalancı
2002 Macera Kameraman 5.4 30,640

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Kameraman 6.1 56,228

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Kameraman 6.1 81,367
1997 Dram Kameraman 7.3 60,855

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Kameraman 6.5 306,001

Karga 2
1996 Aksiyon Kameraman 4.5 16,414
1996 Dram Kameraman 5.7 4,926
1995 Macera Kameraman 7.6 225,229

Gölge
1994 Aksiyon Kameraman 6.0 19,874
1993 Macera Kameraman 8.1 688,006

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Kameraman 6.5 85,756

Sahne Işıkları
1992 Komedi Kameraman 7.5 8,340
1991 Dram Kameraman 7.5 2,775
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017