Giriş Kayıt
O'Shana Walker

O'Shana Walker


Kameraman

O'Shana Walker, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aman Tanrım
2007 Komedi Kameraman 5.4 120,814

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Kameraman 5.6 70,909
2004 Komedi Kameraman 5.0 64,265

Seni Koca Yalancı
2002 Macera Kameraman 5.4 30,404

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Kameraman 6.1 55,936

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Kameraman 6.1 80,847
1997 Dram Kameraman 7.3 60,223

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Kameraman 6.5 302,610

Karga 2
1996 Aksiyon Kameraman 4.5 16,414
1996 Dram Kameraman 5.7 4,926
1995 Macera Kameraman 7.6 223,106

Gölge
1994 Aksiyon Kameraman 6.0 19,825
1993 Macera Kameraman 8.1 678,448

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Kameraman 6.5 84,753

Sahne Işıkları
1992 Komedi Kameraman 7.5 8,340
1991 Dram Kameraman 7.5 2,775
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017