Giriş Kayıt
O'Shana Walker

O'Shana Walker


Kameraman

O'Shana Walker, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Aman Tanrım
2007 Komedi Kameraman 5.4 122,886

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Kameraman 5.6 71,551
2004 Komedi Kameraman 5.0 66,138

Seni Koca Yalancı
2002 Macera Kameraman 5.4 30,745

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Kameraman 6.1 56,575

Küçük Askerler
1998 Aksiyon Kameraman 6.1 82,130
1997 Dram Kameraman 7.3 61,672

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Kameraman 6.5 310,509

Karga 2
1996 Aksiyon Kameraman 4.6 16,825
1996 Dram Kameraman 5.7 4,926
1995 Macera Kameraman 7.6 228,278

Gölge
1994 Aksiyon Kameraman 6.0 20,079
1993 Macera Kameraman 8.1 700,949

Ölüm Kadına Yakışır
1992 Komedi Kameraman 6.5 87,174

Sahne Işıkları
1992 Komedi Kameraman 7.5 8,340
1991 Dram Kameraman 7.5 2,775
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018