Giriş Kayıt
Norman R. Walker

Norman R. Walker


Editör, Sesler

Norman R. Walker, editör, sesler. Criminal (2004), Mezarlık Devriyesi (1990), Born Yesterday (1993), Ocean's 11 (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Editorial Department 6.0 5,161
2004 Komedi Editorial Department 6.4 9,054
2002 Dram Editorial Department 6.2 71,000
2002 Suç Editorial Department 6.3 5,251

Ocean's 11
2001 Suç Editorial Department 7.8 435,429

Trafik
2000 Suç Editorial Department 7.6 177,822
1999 Komedi Editorial Department 7.3 61,548

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Editorial Department 3.2 21,732
1995 Dram Editorial Department 4.7 180
1993 Komedi Editorial Department 5.1 3,174

Kaptan Ron
1992 Macera Sesler 5.7 17,914

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 86,758

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Editorial Department 4.8 7,603
1990 Korku Editorial Department 4.2 468

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Çeşitli 4.6 503
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017