Giriş Kayıt
Norman R. Walker

Norman R. Walker


Editör, Sesler

Norman R. Walker, editör, sesler. Criminal (2004), Mezarlık Devriyesi (1990), Born Yesterday (1993), Ocean's 11 (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Editorial Department 6.0 5,161
2004 Komedi Editorial Department 6.4 9,054
2002 Dram Editorial Department 6.2 72,436
2002 Suç Editorial Department 6.3 5,607

Ocean's 11
2001 Suç Editorial Department 7.8 449,306

Trafik
2000 Suç Editorial Department 7.6 180,926
1999 Komedi Editorial Department 7.3 62,456

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Editorial Department 3.2 22,113
1995 Dram Editorial Department 4.7 180
1993 Komedi Editorial Department 5.1 3,174

Kaptan Ron
1992 Macera Sesler 5.7 18,443

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 89,023

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Editorial Department 4.8 7,909
1990 Korku Editorial Department 4.2 468

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Çeşitli 4.6 503
Dizi Altyazıları
Westworld (5,515) La casa de papel (3,605) The 100 (2,801) The Expanse (2,705) The Flash (2,463) Supernatural (1,880) Legion (1,822) The Big Bang Theory (1,541) Krypton (1,522) Vikings (1,434)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018