Giriş Kayıt
Norman R. Walker

Norman R. Walker


Editör, Sesler

Norman R. Walker, editör, sesler. Criminal (2004), Mezarlık Devriyesi (1990), Born Yesterday (1993), Ocean's 11 (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Editorial Department 6.0 5,161
2004 Komedi Editorial Department 6.4 9,054
2002 Dram Editorial Department 6.2 70,515
2002 Suç Editorial Department 6.3 5,251

Ocean's 11
2001 Suç Editorial Department 7.8 431,765

Trafik
2000 Suç Editorial Department 7.6 176,976
1999 Komedi Editorial Department 7.3 61,286

Bana Bebek Deme
1996 Aksiyon Editorial Department 3.2 21,598
1995 Dram Editorial Department 4.7 180
1993 Komedi Editorial Department 5.1 3,174

Kaptan Ron
1992 Macera Sesler 5.7 17,742

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sesler 6.9 86,002

Mezarlık Devriyesi
1990 Korku Editorial Department 4.8 7,313
1990 Korku Editorial Department 4.2 468

Mağazadaki Hayalet
1989 Korku Çeşitli 4.6 503
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017