Giriş Kayıt
Nick Walker

Nick Walker


Sanat Bölümü

Nick Walker, sanat bölümü. A Very English Scandal (2018), (2015) Jonathan Strange & Mr Norrell (2015), (1997) Yürek Yangını (1997), (1999) Bad Girls (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 1,174
2015 Fantastik Sanat Bölümü 8.2 9,773
2012 Gerilim Sanat Bölümü 6.2 299

Bay Whicher ve Şüpheler
2011 Dram Sanat Bölümü    
2009 Biyografi Sanat Bölümü    

Demir Leydi
2009 Dram Sanat Bölümü    
2004 Suç Sanat Bölümü    
2002 Dram Sanat Bölümü 6.6 1,127
1999 Suç Sanat Bölümü 8.1 1,648
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 688

Yürek Yangını
1997 Romantik Sanat Bölümü 7.3 3,452

Cennet Yolu
1997 Dram Sanat Bölümü 6.8 4,304
1995 Macera Sanat Bölümü 6.8 104,378

Ölüm Sessizliği
1989 Gerilim Sanat Bölümü 6.8 32,676
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018