Giriş Kayıt
Nick Walker

Nick Walker


Sesler

Nick Walker, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Sesler 8.1 31
2013 Aksiyon Sesler    

Hayat Avcısı
2012 Belgesel Sesler 7.5 35,297
2011 Reality-TV Sesler 4.7 86
2010 Belgesel Sesler 8.2 392
2005 Belgesel Sesler 7.5 760
2005 Belgesel Sesler 7.5 218
1964 Belgesel Sesler 8.7 797
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,709) The Foreigner (6,713) Stronger (5,815) Flatliners (4,697) Dunkirk (3,675) Beyond Skyline (2,935) American Made (2,427) Kingsman: The Golden Circle (2,122) It (1,946) Loving Vincent (1,849)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017