Giriş Kayıt
Nicholas Walker

Nicholas Walker (64)


Oyuncu

Nicholas Paul Walker, 26 Temmuz 1953 Bogota, Kolombiya doğumlu oyuncu. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Nicholas Paul Walker
Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1953
Doğum Yeri: Bogota, Kolombiya
Diğer Bir İsmi: Nicholas Paul Walker
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 50 Dram Oyuncu 5.9 123

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 46 Aksiyon Oyuncu 6.6 192,278
1999 46 Komedi Oyuncu 6.1 714
1999 46 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.2 260
1997 44 Gerilim Oyuncu 4.5 207
1997 Animasyon Oyuncu    
1997 44 Oyuncu 6.7 20
1997 44 Oyuncu 6.8 47
1984 Dram Oyuncu 5.7 1,894

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,804
1968 Dram Oyuncu 7.1 1,909
1963 Dram Oyuncu 6.8 3,619
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017