Giriş Kayıt
Michelle Walker

Michelle Walker


Sanat Bölümü, Görsel Efekt

Michelle Walker, sanat bölümü, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Animasyon Sanat Bölümü    
2005 Animasyon Sanat Bölümü    
2001 Animasyon Sanat Bölümü 5.9 5,734
2000 Animasyon Sanat Bölümü    

Çılgın Goofy Macerası
2000 Animasyon Sanat Bölümü    

Aslan Kral 2: Simbanın Onuru
1998 Animasyon Görsel Efekt 6.4 38,745

Güzel ve Çirkin: Sihirli Yılbaşı
1997 Animasyon Görsel Efekt    

Alaaddin: Cafer'in Dönüşü
1994 Animasyon Sanat Bölümü    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017