Giriş Kayıt
Marichu Walker

Marichu Walker


Marichu Walker,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Dram Çeşitli 6.9 42,014
1995 Dram Çeşitli 4.7 53,677
1992 Biyografi Çeşitli 7.6 46,301

Yakisikli Johnny
1989 Suç Çeşitli 6.1 6,959

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Çeşitli 5.2 7,577

Rambo İlk Kan 2
1985 Aksiyon Çeşitli 6.4 127,624
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,426) Dunkirk (4,093) Stronger (3,209) It (2,299) American Made (1,589) Mother! (1,579) Loving Vincent (1,519) Kingsman: The Golden Circle (1,449) Flatliners (711) The Foreigner (697)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,853) Shameless (6,346) Mr. Robot (5,622) Game of Thrones (3,473) Peaky Blinders (2,337) Manhunt: Unabomber (2,292) Lucifer (1,839) Designated Survivor (1,705) Supernatural (1,453) The Big Bang Theory (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017