Giriş Kayıt
Maria Walker

Maria Walker


Yapım Yöneticisi, Editör, Sesler, Görsel Efekt

Maria Walker, yapım yöneticisi, editör, sesler, görsel efekt. Yeni Bir Ülkede (2002), Sıradışı Sanıklar (2001), Tarih Öğrencileri (2006), Maybe Baby (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Editorial Department 3.6 6,120
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 2,698
2011 Macera Yapım Yöneticisi    

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 558,425
2010 Suç Yapım Yöneticisi 5.6 2,125

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Sesler    
2007 Suç Yapım Yöneticisi 3.8 208

Tarih Öğrencileri
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 18,193
2006 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 758

Nehrin Kralı
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 2,876

Tutku Çemberi
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 4,205
2004 Dram Yapım Yöneticisi 5.6 359
2003 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 7,080

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 37,413

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 30,885

Lujin Savunması
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 3,831

Suç Peşinde
2000 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.0 668
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 5,007
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 19,729

Sonsuza dek
1998 Komedi Editorial Department 7.0 60,762
1998 Dram Yapım Yöneticisi    
1996 Fantastik Editorial Department 5.3 4,359
1995 Komedi Editorial Department 5.2 2,151
1994 Dram Editorial Department 7.1 8,150

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017