Giriş Kayıt
Maria Walker

Maria Walker


Yapım Yöneticisi, Editör, Sesler, Görsel Efekt

Maria Walker, yapım yöneticisi, editör, sesler, görsel efekt. Yeni Bir Ülkede (2002), Sıradışı Sanıklar (2001), Tarih Öğrencileri (2006), Maybe Baby (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Aksiyon Editorial Department 3.6 6,435
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 2,818
2011 Macera Yapım Yöneticisi    

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 604,179
2010 Suç Yapım Yöneticisi 5.6 2,125

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Sesler 8.1 24,546
2007 Suç Yapım Yöneticisi 3.8 208

Tarih Öğrencileri
2006 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 18,557
2006 Dram Yapım Yöneticisi 6.2 758

Nehrin Kralı
2005 Dram Yapım Yöneticisi 5.8 2,876

Tutku Çemberi
2005 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 4,205
2004 Dram Yapım Yöneticisi 5.6 359
2003 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 7,080

Yeni Bir Ülkede
2002 Dram Yapım Yöneticisi 7.8 38,205

Sıradışı Sanıklar
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 6.5 32,121

Lujin Savunması
2000 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 3,831

Suç Peşinde
2000 Gerilim Yapım Yöneticisi 6.0 668
2000 Komedi Yapım Yöneticisi 5.7 5,007
1999 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 20,914

Sonsuza dek
1998 Komedi Editorial Department 7.0 62,649
1998 Dram Yapım Yöneticisi    
1996 Fantastik Editorial Department 5.3 4,359
1995 Komedi Editorial Department 5.2 2,151
1994 Dram Editorial Department 7.1 8,150

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Çeşitli 3.6 1,779
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018