Giriş Kayıt
Louise Walker

Louise Walker


Kostüm Tasarımcısı, Makyaj, Kostümcü

Louise Walker, kostüm tasarımcısı, makyaj, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Suç Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
   
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
1986 Komedi Makyaj 7.9 2,291
1984 Suç Makyaj 6.6 2,304
1982 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.6 150
1979 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.3 234
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018