Giriş Kayıt
Louise Walker

Louise Walker


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü, Makyaj

Louise Walker, kostüm tasarımcısı, kostümcü, makyaj.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Suç Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
   
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
1986 Komedi Makyaj 7.9 2,267
1984 Suç Makyaj 6.6 2,287
1982 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.8 113
1979 Dram Kostüm Tasarımcısı
Kostüm Bölümü
6.3 234
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018