Giriş Kayıt
Lorraine Walker

Lorraine Walker


Sanat Bölümü

Lorraine Walker, sanat bölümü. Hairspray (1988), Clara's Heart (1988), (1998) Pecker (1998), (1999) Gençlik Yılları (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gençlik Yılları
1999 Dram Sanat Bölümü 7.1 5,819
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.4 11,751
1997 Dram Sanat Bölümü 6.7 2,689
1989 Komedi Sanat Bölümü 5.7 5,622
1988 Dram Sanat Bölümü 6.3 1,705
1988 Komedi Sanat Bölümü 7.0 17,211
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017