Giriş Kayıt
Lois Walker

Lois Walker


Lois Walker, Scorpion (2014), (1995) İnternet'te Av (1995), (1997) Ahmaklar Acele Eder (1997), (2014) Extant (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Aksiyon Çeşitli 7.2 37,575
2014 Dram Çeşitli 6.6 21,529
2012 Dram Çeşitli 7.3 6,634

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Çeşitli 6.9 202,891

Aman Tanrım
2007 Komedi Çeşitli 5.4 122,227

Kavanoz Kafa
2005 Dram Çeşitli 7.0 153,333

Şut ve Gool
2005 Komedi Çeşitli 5.6 31,994

Aman Tanrım!
2003 Komedi Çeşitli 6.7 322,137

Başımın Belası
2003 Komedi Çeşitli 5.6 31,508

Sonsuz Aşk
2002 Dram Çeşitli 6.1 33,286
2000 Dram Çeşitli 6.2 5,914

Aşkın Sırları
1999 Dram Çeşitli 6.8 12,682

Küçük Kardeşim
1999 Animasyon Çeşitli 5.9 104,654

Fırtınalı Aşk
1999 Komedi Çeşitli 5.4 28,182

Garip Bir çift II
1998 Macera Çeşitli 6.4 7,349

Ahmaklar Acele Eder
1997 Komedi Çeşitli 6.0 28,931

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Çeşitli 6.0 26,207

İnternet'te Av
1995 Aksiyon Çeşitli 5.9 51,800

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Çeşitli 6.8 188,749
1994 Komedi Çeşitli 5.6 2,105

Dönüşüm
1992 Korku Çeşitli 5.2 16,495
1989 Bilim-Kurgu Çeşitli 4.5 2,929
1987 Western Çeşitli    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,426) Dunkirk (4,093) Stronger (3,209) It (2,299) American Made (1,589) Mother! (1,579) Loving Vincent (1,519) Kingsman: The Golden Circle (1,449) Flatliners (711) The Foreigner (697)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,853) Shameless (6,346) Mr. Robot (5,622) Game of Thrones (3,473) Peaky Blinders (2,337) Manhunt: Unabomber (2,292) Lucifer (1,839) Designated Survivor (1,705) Supernatural (1,453) The Big Bang Theory (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017