Giriş Kayıt
Ken Walker

Ken Walker


Özel Efekt, Görsel Efekt, Makyaj

Ken Walker, Özel efekt, görsel efekt, makyaj. Spookies (1986), (1990) Frankenhooker (1990), (1998) Progeny (1998), (1989) Elves (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Aksiyon Çeşitli 4.9 23,104
1999 Macera Özel Efekt 7.4 189,787
1998 Bilim-Kurgu Özel Efekt 4.8 1,143
1991 Macera Özel Efekt 7.8 1,718
1990 Korku Özel Efekt    
1990 Komedi Özel Efekt 6.1 6,800

Kara Yağmur
1989 Aksiyon Makyaj 6.6 42,146

Uzay Yolu V: Son Sınır
1989 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 47,429
1989 Korku Özel Efekt 4.0 642
1986 Komedi Özel Efekt 5.0 1,251
1983 Bilim-Kurgu Müzik 6.2 2,937
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017