Giriş Kayıt
Kenneth Walker

Kenneth Walker


Makyaj

Kenneth Walker, makyaj. Denizde İsyan (1995), Beyazlar Beceremez (1992), Mavi Elbiseli Şeytan (1995), Büyük Kahuna (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Makyaj 6.3 4,424
2016 Biyografi Makyaj 7.0 21,502
2013 Dram Makyaj 7.2 1,971

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Makyaj 4.9 7,937
2012 Komedi Makyaj 5.4 6,504
2012 Komedi Makyaj 7.4 21,508
2011 Komedi Makyaj 4.6 6,480

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Makyaj 6.0 6,284
2008 Suç Makyaj 5.2 224

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Makyaj 5.4 11,406

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Makyaj 7.8 343,623

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Makyaj 7.6 50,355

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Makyaj 5.5 14,138

Tetikçi
2006 Aksiyon Makyaj 7.0 208,789

Beş Parmak
2006 Dram Makyaj 6.4 6,989

İçerideki Adam
2006 Suç Makyaj 7.6 291,081

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Makyaj 7.5 15,832

Münih
2005 Dram Makyaj 7.6 186,791
2005 Suç Makyaj 8.1 5,339

Rehine
2005 Suç Makyaj 6.6 97,663

Aşk Doktoru
2005 Komedi Makyaj 6.6 260,216
2004 Aksiyon Makyaj 4.4 35,166

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Makyaj 6.6 99,556

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Makyaj 5.3 32,583
2002 Biyografi Makyaj 7.3 28,174
2002 Komedi Makyaj 4.5 5,327
2002 Komedi Makyaj 6.4 12,641
2001 Biyografi Makyaj 6.8 83,440

Korkusuz
2000 Aksiyon Makyaj 5.9 61,644
2000 Komedi Makyaj 5.7 1,044
2000 Suç Makyaj 5.3 586

Büyük Kahuna
1999 Dram Makyaj 6.7 12,168
1999 Dram Makyaj 6.3 6,079

Dr. Dolittle
1998 Komedi Makyaj 5.3 80,103
1998 Dram Makyaj    

Cani Ruh
1998 Suç Makyaj 7.0 63,109

Gangsterler Diyarı
1997 Suç Makyaj 6.2 8,406

Aşk Meleği
1996 Komedi Makyaj 5.5 9,295
1996 Komedi Makyaj 5.6 2,433

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Makyaj 7.3 86,763

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Makyaj 6.7 13,500

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Makyaj 5.6 24,787
1994 Komedi Makyaj 4.8 6,696
1993 Dram Makyaj 7.7 191,709

Pelikan Dosyası
1993 Suç Makyaj 6.6 64,024
1992 Komedi Makyaj 5.8 12,382

Gizli Görev
1992 Aksiyon Makyaj 6.9 6,698

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Makyaj 6.7 63,104

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Makyaj 6.1 12,794
1991 Dram Makyaj 5.0 1,531
1991 Romantik Makyaj 6.6 4,064
1991 Komedi Makyaj 5.9 1,471
1990 Dram Makyaj 7.1 817
1989 Komedi Makyaj 6.6 20,126
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017