Giriş Kayıt
Kenneth Walker

Kenneth Walker


Makyaj

Kenneth Walker, makyaj. Denizde İsyan (1995), Beyazlar Beceremez (1992), Mavi Elbiseli Şeytan (1995), Büyük Kahuna (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Makyaj 6.4 6,958
2016 Biyografi Makyaj 7.0 25,004
2013 Dram Makyaj 7.2 2,038

Madea’nın Tanık Koruması
2012 Komedi Makyaj 4.9 8,857
2012 Komedi Makyaj 5.4 6,504
2012 Komedi Makyaj 7.4 21,938
2011 Komedi Makyaj 4.6 6,682

Renklerin Hikayesi
2010 Dram Makyaj 6.0 6,471
2008 Suç Makyaj 5.2 224

Eve Hoş Geldin
2008 Komedi Makyaj 5.4 11,782

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Makyaj 7.8 351,342

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Makyaj 7.6 51,614

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Makyaj 5.5 15,409

Tetikçi
2006 Aksiyon Makyaj 7.0 213,540

Beş Parmak
2006 Dram Makyaj 6.4 6,989

İçerideki Adam
2006 Suç Makyaj 7.6 298,961

Sözcüklerin Gücü
2006 Dram Makyaj 7.4 16,530

Münih
2005 Dram Makyaj 7.6 191,626
2005 Suç Makyaj 8.1 5,339

Rehine
2005 Suç Makyaj 6.6 99,378

Aşk Doktoru
2005 Komedi Makyaj 6.6 267,257
2004 Aksiyon Makyaj 4.5 36,153

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Makyaj 6.6 102,032

Hollywood Polisleri
2003 Aksiyon Makyaj 5.3 33,139
2002 Biyografi Makyaj 7.3 28,827
2002 Komedi Makyaj 4.5 5,327
2002 Komedi Makyaj 6.4 13,184
2001 Biyografi Makyaj 6.8 85,173

Korkusuz
2000 Aksiyon Makyaj 5.9 62,943
2000 Komedi Makyaj 5.7 1,044
2000 Suç Makyaj 5.3 586

Büyük Kahuna
1999 Dram Makyaj 6.7 12,168
1999 Dram Makyaj 6.3 6,079

Dr. Dolittle
1998 Komedi Makyaj 5.4 83,051
1998 Dram Makyaj    

Cani Ruh
1998 Suç Makyaj 7.0 65,017

Gangsterler Diyarı
1997 Suç Makyaj 6.2 8,406

Aşk Meleği
1996 Komedi Makyaj 5.5 9,295
1996 Komedi Makyaj 5.6 2,472

Denizde İsyan
1995 Aksiyon Makyaj 7.3 89,105

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Makyaj 6.7 13,500

Sanal Gerçek
1995 Aksiyon Makyaj 5.6 25,301
1994 Komedi Makyaj 4.9 7,274
1993 Dram Makyaj 7.7 197,169

Pelikan Dosyası
1993 Suç Makyaj 6.6 66,027
1992 Komedi Makyaj 5.8 12,382

Gizli Görev
1992 Aksiyon Makyaj 6.9 6,698

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Makyaj 6.7 65,552

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Makyaj 6.1 12,794
1991 Dram Makyaj 5.0 1,531
1991 Romantik Makyaj 6.6 4,064
1991 Komedi Makyaj 5.9 1,471
1990 Dram Makyaj 7.1 817
1989 Komedi Makyaj 6.6 20,870
Dizi Altyazıları
Westworld (14,870) Supernatural (4,484) La casa de papel (3,950) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,334) Gotham (3,322) Arrow (2,468) 13 Reasons Why (2,007) The 100 (1,999) Lucifer (1,778) The Flash (1,740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018