Giriş Kayıt
Ken Walker

Ken Walker


Sanat Bölümü

Ken Walker, sanat bölümü. Tek Adam (1971), Skin Game (1971), Korkunç Teşkilat (1971), Taps (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

E.T.
1982 Aile Sanat Bölümü 7.9 317,989
1982 Western Sanat Bölümü 6.6 1,041
1981 Dram Sanat Bölümü 6.7 14,354

Yaz Günüydü
1971 Komedi Sanat Bölümü 7.3 5,923

Korkunç Teşkilat
1971 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 1,022

Tek Adam
1971 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 25,334
1971 Komedi Sanat Bölümü 7.0 1,172
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018