Giriş Kayıt
Ken Walker

Ken Walker


Sanat Bölümü

Ken Walker, sanat bölümü. Tek Adam (1971), Skin Game (1971), Korkunç Teşkilat (1971), Taps (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

E.T.
1982 Aile Sanat Bölümü 7.9 308,822
1982 Western Sanat Bölümü 6.6 1,041
1981 Dram Sanat Bölümü 6.7 14,052

Yaz Günüydü
1971 Komedi Sanat Bölümü 7.3 5,777

Korkunç Teşkilat
1971 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 1,022

Tek Adam
1971 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 24,751
1971 Komedi Sanat Bölümü 7.0 1,172
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017