Giriş Kayıt
Kathleen Walker

Kathleen Walker


Sanat Bölümü

Kathleen Walker, sanat bölümü. Buried Alive (1990), Raines (2007), (1993) Şeref Bağı (1993), (2012) Longmire (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.6 3,959

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Sanat Bölümü 6.2 30,123
2014 Komedi Sanat Bölümü    

Yargıç
2014 Suç Sanat Bölümü 7.4 151,593
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.8 81
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,400

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.8 31,975
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 21,812
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,881
2010 Suç Sanat Bölümü 7.6 25,781

Teklif
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 249,548

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.7 7,681

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Sanat Bölümü 7.1 199,104

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.9 202,891

Hayatı Yakala
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 87,247
2007 Suç Sanat Bölümü 7.9 1,829
2006 Dram Sanat Bölümü 7.2 175,811

Aile Bağları
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 52,422

Aşkla Randevu
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 27,586

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 61,392
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.5 159,521

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 27,104

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 591,256

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 71,647

Köstebek
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 141,896

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 60,895

Büyük Lebowski
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.2 599,011

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 58,032

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.3 184,792

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 464,456
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,381
1996 Komedi Sanat Bölümü 4.4 22,868

O Şimdi Asker
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 10,569
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.1 5,727

Erkek Severse
1994 Dram Sanat Bölümü 6.5 17,840
1993 Dram Sanat Bölümü 6.5 327

Şeref Bağı
1993 Suç Sanat Bölümü 8.0 24,862

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.1 16,524
1992 Macera Sanat Bölümü 5.3 3,495
1990 Korku Sanat Bölümü 6.6 3,131
1989 Aksiyon Sanat Bölümü    

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 7,577
1988 Korku Sanat Bölümü 5.9 9,105
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 239,063
Dizi Altyazıları
Shameless (5,803) Vikings (4,234) Game of Thrones (3,108) Mr. Robot (2,275) Supernatural (1,871) Lucifer (1,522) Outlander (1,473) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,322) Manhunt: Unabomber (1,259)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017