Giriş Kayıt
Kathleen Walker

Kathleen Walker


Sanat Bölümü

Kathleen Walker, sanat bölümü. Buried Alive (1990), Raines (2007), (1993) Şeref Bağı (1993), (2012) Longmire (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.6 4,747

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Sanat Bölümü 6.2 31,275
2014 Komedi Sanat Bölümü    

Yargıç
2014 Suç Sanat Bölümü 7.4 153,478
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.8 81
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,400

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.8 31,975
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 23,170
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,881
2010 Suç Sanat Bölümü 7.6 26,078

Teklif
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 253,233

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.7 7,681

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Sanat Bölümü 7.1 201,597

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.9 204,384

Hayatı Yakala
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 87,742
2007 Suç Sanat Bölümü 7.9 1,829
2006 Dram Sanat Bölümü 7.2 177,839

Aile Bağları
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 53,576

Aşkla Randevu
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 27,887

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 61,894
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.5 161,556

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 27,104

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 598,596

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 72,310

Köstebek
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 143,261

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 61,657

Büyük Lebowski
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.2 608,982

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 58,756

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.3 186,793

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 469,315
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,381
1996 Komedi Sanat Bölümü 4.4 23,105

O Şimdi Asker
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 10,880
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.1 5,847

Erkek Severse
1994 Dram Sanat Bölümü 6.5 17,840
1993 Dram Sanat Bölümü 6.5 327

Şeref Bağı
1993 Suç Sanat Bölümü 8.0 25,187

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.1 16,524
1992 Macera Sanat Bölümü 5.3 3,495
1990 Korku Sanat Bölümü 6.6 3,131
1989 Aksiyon Sanat Bölümü    

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 7,898
1988 Korku Sanat Bölümü 5.9 9,302
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 242,358
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018