Giriş Kayıt
Kathleen Walker

Kathleen Walker


Sanat Bölümü

Kathleen Walker, sanat bölümü. Buried Alive (1990), Raines (2007), (1993) Şeref Bağı (1993), (2012) Longmire (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.6 5,057

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Sanat Bölümü 6.3 32,497
2014 Komedi Sanat Bölümü    

Yargıç
2014 Suç Sanat Bölümü 7.4 154,694
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.8 81
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,400

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.8 32,630
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 23,627
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,881
2010 Suç Sanat Bölümü 7.6 26,252

Teklif
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 255,319

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.7 7,681

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Sanat Bölümü 7.1 203,042

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.9 205,348

Hayatı Yakala
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 88,051
2007 Suç Sanat Bölümü 7.9 1,829
2006 Dram Sanat Bölümü 7.2 179,078

Aile Bağları
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 53,824

Aşkla Randevu
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 28,020

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 62,252
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.5 162,678

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 27,969

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 603,342

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 72,757

Köstebek
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 144,118

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 62,190

Büyük Lebowski
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.1 618,275

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 59,276

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.3 187,972

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 472,547
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,381
1996 Komedi Sanat Bölümü 4.4 23,285

O Şimdi Asker
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 10,977
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.1 5,847

Erkek Severse
1994 Dram Sanat Bölümü 6.5 18,124
1993 Dram Sanat Bölümü 6.5 327

Şeref Bağı
1993 Suç Sanat Bölümü 8.0 25,425

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.1 16,854
1992 Macera Sanat Bölümü 5.3 3,495
1990 Korku Sanat Bölümü 6.6 3,131
1989 Aksiyon Sanat Bölümü    

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 7,995
1988 Korku Sanat Bölümü 5.9 9,302
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 244,476
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,687) Hostiles (3,066) Maze Runner: The Death Cure (2,636) Wildling (2,488) Red Sparrow (1,822) 12 Strong (1,644) The Commuter (1,084) Peter Rabbit (619) A Quiet Place (595) The Post (537)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,723) The Terror (4,651) Legion (2,049) The Flash (1,842) Supernatural (1,600) The Big Bang Theory (1,552) The Crossing (1,522) Vikings (1,514) Lucifer (1,501) Fear the Walking Dead (1,399)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018