Giriş Kayıt
Kathleen Walker

Kathleen Walker


Sanat Bölümü

Kathleen Walker, sanat bölümü. Raines (2007), (1993) Şeref Bağı (1993), (2012) Longmire (2012), (1994) O Şimdi Asker (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.6 3,628

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Sanat Bölümü 6.2 29,481
2014 Komedi Sanat Bölümü    

Yargıç
2014 Suç Sanat Bölümü 7.4 150,669
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.8 81
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,400

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.8 31,975
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 21,072
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,881
2010 Suç Sanat Bölümü 7.6 25,611

Teklif
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 247,978

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.7 7,681

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Sanat Bölümü 7.1 197,905

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.9 202,303

Hayatı Yakala
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 86,970
2007 Suç Sanat Bölümü 7.9 1,829
2006 Dram Sanat Bölümü 7.2 174,896

Aile Bağları
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 52,116

Aşkla Randevu
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 27,455

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 61,163
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.5 158,685

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 26,911

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 588,018

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 71,251

Köstebek
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 141,207

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 60,318

Büyük Lebowski
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.2 594,454

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 57,757

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.3 183,623

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 462,096
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,381
1996 Komedi Sanat Bölümü 4.4 22,766

O Şimdi Asker
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 10,569
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.1 5,727

Erkek Severse
1994 Dram Sanat Bölümü 6.5 17,644
1993 Dram Sanat Bölümü 6.5 327

Şeref Bağı
1993 Suç Sanat Bölümü 8.0 24,723

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.1 16,123
1992 Macera Sanat Bölümü 5.3 3,495
1990 Korku Sanat Bölümü 4.3 476
1989 Aksiyon Sanat Bölümü    

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 7,577
1988 Korku Sanat Bölümü 5.9 9,045
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 237,450
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017