Giriş Kayıt
Kathleen Walker

Kathleen Walker


Sanat Bölümü

Kathleen Walker, sanat bölümü. Buried Alive (1990), Raines (2007), (1993) Şeref Bağı (1993), (2012) Longmire (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.6 5,211

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Sanat Bölümü 6.3 33,479
2014 Komedi Sanat Bölümü    

Yargıç
2014 Suç Sanat Bölümü 7.4 155,911
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.8 81
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,400

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.8 32,635
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 23,975
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,881
2010 Suç Sanat Bölümü 7.6 26,410

Teklif
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 257,303

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.7 7,681

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Sanat Bölümü 7.1 204,283

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.9 206,149

Hayatı Yakala
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 88,360
2007 Suç Sanat Bölümü 7.9 1,829
2006 Dram Sanat Bölümü 7.2 180,149

Aile Bağları
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 54,037

Aşkla Randevu
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 28,235

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 62,631
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.5 163,794

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 28,317

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 608,465

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 73,216

Köstebek
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 144,802

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 62,609

Büyük Lebowski
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.1 623,949

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 59,757

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.3 188,993

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 475,236
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,381
1996 Komedi Sanat Bölümü 4.4 23,447

O Şimdi Asker
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 11,084
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.1 5,847

Erkek Severse
1994 Dram Sanat Bölümü 6.5 18,124
1993 Dram Sanat Bölümü 6.5 327

Şeref Bağı
1993 Suç Sanat Bölümü 8.0 25,586

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.1 16,854
1992 Macera Sanat Bölümü 5.3 3,495
1990 Korku Sanat Bölümü 6.6 3,131
1989 Aksiyon Sanat Bölümü    

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 8,161
1988 Korku Sanat Bölümü 5.9 9,470
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 246,594
Dizi Altyazıları
Westworld (13,385) La casa de papel (2,628) 12 Monkeys (2,451) Into the Badlands (2,060) Legion (1,831) The Expanse (1,545) Fear the Walking Dead (1,287) Colony (1,088) Vikings (1,078) Goliath (896)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018