Giriş Kayıt
Kathleen Walker

Kathleen Walker


Sanat Bölümü

Kathleen Walker, sanat bölümü. Raines (2007), (1993) Şeref Bağı (1993), (2012) Longmire (2012), (1994) O Şimdi Asker (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Sanat Bölümü 6.6 2,833

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Sanat Bölümü 6.2 28,665
2014 Komedi Sanat Bölümü    

Yargıç
2014 Suç Sanat Bölümü 7.4 149,108
2014 Komedi Sanat Bölümü 5.8 81
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,400

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.8 31,751
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.3 20,702
2011 Komedi Sanat Bölümü 6.9 5,881
2010 Suç Sanat Bölümü 7.6 25,344

Teklif
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.7 245,497

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Sanat Bölümü 4.7 7,596

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Sanat Bölümü 7.1 196,162

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Sanat Bölümü 6.9 201,394

Hayatı Yakala
2007 Dram Sanat Bölümü 7.5 86,621
2007 Suç Sanat Bölümü 7.9 1,829
2006 Dram Sanat Bölümü 7.2 173,538

Aile Bağları
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.3 51,815

Aşkla Randevu
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.9 27,252

Aşk Gibi Bir Şey
2005 Komedi Sanat Bölümü 6.6 60,831
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.5 157,494

Looney Tunes: Maceraya Devam
2003 Animasyon Sanat Bölümü 5.7 26,584

Örümcek Adam
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 7.3 583,892

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 70,699

Köstebek
1999 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 140,296

Aşkın Büyüsü
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.2 59,625

Büyük Lebowski
1998 Komedi Sanat Bölümü 8.2 587,346

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 57,120

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Sanat Bölümü 6.3 182,224

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Sanat Bölümü 7.0 458,662
1996 Komedi Sanat Bölümü 5.3 5,216
1996 Komedi Sanat Bölümü 4.4 22,574
1995 Dram Sanat Bölümü    

O Şimdi Asker
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.8 10,545
1994 Komedi Sanat Bölümü 4.1 5,727

Erkek Severse
1994 Dram Sanat Bölümü 6.5 17,553

Şeref Bağı
1993 Suç Sanat Bölümü 8.0 24,511

Yıllar Sonra
1993 Dram Sanat Bölümü 6.1 16,123
1992 Macera Sanat Bölümü 5.3 3,495
1990 Korku Sanat Bölümü 4.3 476
1989 Aksiyon Sanat Bölümü    

Denizin Dehşeti
1989 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 7,577
1988 Korku Sanat Bölümü 5.9 8,382
1986 Aksiyon Çeşitli 6.9 235,084
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017